Núria Castán Barón, rider de l’equip internacional HEAD Snowboards, competirà demà divendres 28 de febrer a la tercera prova del Freeride World Tour (FWT) que se celebra a Ordino Arcalís, Andorra. La competició començarà a les 8:30h del matí i es podrà seguir en directe per la web del Freeride World Tour i les seves xarxes socials, com en el canal de Youtube. La primera prova a disputar-se serà la d’esquí femení i la segona serà la de snowboard femení on Núria Castán sortirà en cinquena posició.

 

Després del bon debut a Hakuba, Japó i de la competició a Kicking Horse, Canadà, Núria Castán, rookie en l’elit del freeride, està preparada per afrontar la prova d’Andorra amb l’objectiu de millorar el resultat de les dues competicions anteriors. Núria Castán es mostra optimista per poder fer un bon descens complet i demostrar tot el seu potencial en una muntanya que es coneix molt bé. L’objectiu que persegueix la rider catalana per a les pròximes competicions és quedar entre les quatre primeres per mantenir la categoria de cara a la propera temporada.

 

Ordino Arcalís és la tercera prova de les quatre que se celebraran aquesta temporada al FWT 2020. La pròxima prova se celebrarà entre el 7 i el 13 de març a Fieberbrunn, Àustria, i la final es disputarà del 18 de març al 5 d’abril a Verbier, Suïssa. De les sis participants només podran disputar la final les quatre millors riders del rànquing una vegada celebrades les quatre primeres proves.