qui som

Especialistes en esports d’hivern, de neu i de gel.

La Neu al Dia és un espai especialitzat en esports d’hivern. Es tracta d’una web editada per Media Pro Dynamic i té com a objectiu acostar-vos tota l’actualitat vetllant sempre per la qualitat dels continguts.

Fica't en contacte, a la neu al dia som especialistes en esports d'hivern, de neu i de gel. La neu al dia és un espai especialitzat en esports de neu. Una web amb l'objectiu d'acostar-te a l'actualitat, vetllant per oferir uns continguts de la màxima qualitat. A la neu al dia estem vinculats a la revista oficial de la federació catalana d'esports d'hivern (fceh). Aquesta web és un dels braços de la revista Esports d'Hivern, la revista oficial de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern, pionera en el món de la neu a casa nostra i que sempre podeu consultar i llegir. Podeu trobar l'enllaç a l'apartat de qui som i contacte.

Contacte

Fica't en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic o el nostre número de telèfon. També pots omplir un formulari amb el dubte que vulguis resoldre o la consulta que vulguis fe i et donarem resposta tan aviat com es pugui. A La neu al dia t'oferim estar al dia de totes les novetats al món de l'esport de neu i estar en contacte amb les últimes notícies, reportatges i consells. A la nostra pàgina web pots trobar notícies relacionades amb esportistes d'èlit, entrevists, reportatges interessants, articles sobre competició en àmbits com esports de gel, esquí alpí, esquí de fons, snowboard o freestyle i la Federació Catalana d'Esports d'Hivern. També oferim una galeria de fotos i vídeos on podràs trobar material audiovisual del teu interès. Podràs assabentar-te de l'estat de la neu a la categoria estacions d'esquí i podràs trobar també un apartat de tècnica. A taller oferim consells per mantenir i cuidar el teu material adequadament com. Les teves botes o esquís. Accedeix als enllaços directes de les webcams de les pistes per mirar el seu estat actual en temps real. Fica't en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte i informa't a través de les nostres xarxes socials.

qui som

Especialistes en esports d’hivern, de neu i de gel.

La Neu al Dia és un espai especialitzat en esports d’hivern. Es tracta d’una web editada per Media Pro Dynamic i té com a objectiu acostar-vos tota l’actualitat vetllant sempre per la qualitat dels continguts.

Vinculasts a la revista oficial de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH)

Aquesta web és un dels braços de la revista Esports d’Hivern, la revista oficial de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), pionera en el món de la neu a casa nostre, que sempre podeu consultar i llegir en el següent enllaç.

Fica't en contacte amb nosaltres

Informació de contacte

hivern@mpd.es
600 94 12 45
(Celes Piedrabuena)

Pots omplir el següent formulari i et donarem una resposta el més aviat possible!