L’snowboarder espanyol Narcís Salleres del (CSFC-FCEH), de tan sols 17 anys, aconsegueix classificar-se per als mundials junior de Leysin (Suïssa).

Del 6 al 13 de març arriba a Leysin, Suïssa, el Campionat del Món FIS Junior de Park & ​​Pipe 2022. Van ser dos els espanyols que van aconseguir classificar-se, Nora Cornell CSFC-FCEH actual membre de la RFEDI, i Narcís Salleras CSFC-FCEH, encara que Nora es queda fora en el seu debut en uns Mundials Júnior a causa d’una lesió. Això deixa Salleras com a únic representant espanyol a Leysin.

Competicions per al snowboarder espanyol

Dimecres 9 Classificatòria Big Air (BA)

Dijous 10 Final Big Air (BA)

Dissabte 12 Classificatòria Slopestyle (SS)

Diumenge 13 Final Slopestyle (SS)

L’snowboarder català, Narcís Salleras de tan sols 17 anys, participarà als seus primers Campionats del Món Junior (WJC) a Suïssa. El jove esportista, que ja forma part del programa de seguiment de la RFEDI; aquest any ha aconseguit estar davant de la Copa d’Europa en les dues disciplines de Big Air i Slopestyle.

Va aconseguir una 6a plaça a la Copa d’Europa de Big Air de Kotelnica Bialczanska, Polònia, el 12 de febrer passat, i un Top 5 a la Copa d’Europa de Slopestyle de Götschen, Alemanya, el 25 de febrer passat. Aquests bons resultats li han permès la classificació per a aquests campionats i també li donen esperances per entrar a les finals en big air i slopestyle i lluitar per un Top 15 en aquests Campionats del Món Junior Park & ​​Pipe que es disputa en aquesta estació del cantó de Vaud.