Núria Castán Barón, rider de l’equip internacional HEAD Snowboards, ha finalitzat sisena en la tercera prova del Freeride World Tour (FWT) celebrada aquest matí a Fieberbrunn, Austria, després de fer una línia amb molta pendent i aeris. La prova s’ha pogut celebrar a Fieberbrunn aquest matí de dissabte després d’una gran nevada que ha cobert el Alps aquests últims dies.

Castán ha completat una línia amb diferents salts de roca durant el descens i el jurat li ha atorgat 57 punts. Núria Castán ha finalitzat la temporada 2021 en la setena posició en el rànquing general amb un total de 7370 punts i sense poder-se classificar per a la final.

Només les quatre primeres riders mantenen la plaça pel Freeride World Tour 2022, per la qual cosa Núria  Castán competirà la pròxima temporada al Freeride World Qualifier

Del rànquing general, les quatre riders que han aconseguit plaça per al FWT 2022 són: la francesa Marion Haertry (20000 punts), la nord-americana Erika Vikander (14400 punts), la canadenca Katie Anderson  (14400 punts) i l’austríaca Manuela Mandl (13120 punts).

Només les quatre primeres riders mantenen la plaça pel Freeride World Tour 2022, per la qual cosa Núria  Castán competirà la pròxima temporada al Freeride World Qualifier.