L’estació de la Val d’Aran i les Valls d’Àneu ha tingut oberts durant el pont de desembre, entre el 6 i el 12, una mitjana de 65 km esquiables repartits als 3 sectors de Baqueira, Beret i Bonaigua.

La pràctica totalitat dels serveis de Baqueira Beret han estat en funcionament per als aproximadament 50.000 esquiadors i snowboarders que han passat per l’estació entre els dies 6 i 10 de desembre. La meteorologia ha estat canviant alternant dies de sol esplèndid amb altres ennuvolats amb precipitacions.

+ AIXÍ VA ANAR EL PONT DE DESEMBRE A BAQUEIRA BERET

Després del pont, l’estació està treballant per seguir adequant les instal·lacions i ampliar el domini esquiable al màxim les properes setmanes de cara a les vacances de Nadal, sempre que la meteorologia acompanyi.

La minuciosa gestió i treball incansable dels equips de muntanya les setmanes anteriors al pont de desembre amb la producció de neu, acompanyada de les nevades naturals registrades, han permès a Baqueira oferir fins a un màxim de 67 km de traçats amb 42 pistes obertes i 28 remuntadors en funcionament. El dia més fred a l’estació es va viure el divendres 8 de desembre amb temperatures de -5º C a cota 1800 i en general durant aquesta setmana les condicions de la qualitat de neu han estat de pols-dura amb uns gruixos entre els 30 cm a cotes mitjanes i els 10 cm a les altes.

+ GALERIA DE FOTOS: EL PONT DE DESEMBRE A BAQUEIRA BERET EN IMATGES