La nova jaqueta d’esquí femenina W Verbier Infinity Jacket és tot un exemple de sostenibilitat i tècnica. Amb aquesta peça de la col·lecció femenina d’esquí Resort Tardor/Hivern 2021, Helly Hansen aconsegueix un doble objectiu: Preservar el medi ambient i garantir la màxima impermeabilitat i transpirabilitat. Elimina tots els químics i incorpora la membrana LIFA INFINITY™, una fibra lleugera i hidrofòbica que no incorpora cap producte químic construïda amb un teixit reciclat i un tractament repel·lent a l’aigua duradora sense PFC. El resultat: la màxima impermeabilitat i transpirabilitat de la construcció HELLY TECH® Professional per gaudir a les pistes.

La nova jaqueta femenina Verbier Infinity Jacket compta amb la tecnologia de Helly Hansen, impermeable i transpirable de nivell professional, també compta amb la LIFA INFINITY™, sense cap PFC afegit. Una altra característica tècnica que inclou i que permet a la peça garantir la maximitza comoditat i rendiment a les pistes és l’exclusiu sistema H2Flow™ de Helly Hansen. Aquest sistema de ventilació es troba estratègicament situat per millorar el flux dʻaire general i proporcionar una òptima regulació de la temperatura.

També incorpora el sistema d’aïllament PrimaLoft®, que proporciona més calidesa. Life Pocket+™, que manté els dispositius mòbils i electrònics tres vegades més calents que una butxaca normal perquè segueixin funcionant durant més temps en climes freds. Reflector Recco® per a més seguretat, que permet a l’usuari ser buscat pels rescatadors. Així com caputxa ajustable i extraïble, i butxaca per al forfet.

Per a la nostra col·lecció Resort ski collection de Tardor 2021, volíem mantenir-nos fidels als dissenys clàssics que busquen els consumidors i, alhora, oferir-los d’una manera més progressista i responsable

“Per a la nostra col·lecció Resort ski collection de Tardor 2021, volíem mantenir-nos fidels als dissenys clàssics que busquen els consumidors i, alhora, oferir-los d’una manera més progressista i responsable”, afirma Katrine Jopperud, Directora del departament de disseny d’esquí de Helly Hansen. “Amb la nova Alpha Infinity Jacket i la Verbier Infinity Jacket, hem estat capaços d’oferir peces tècniques d’esquí amb totes les prestacions i fabricades de forma responsable, que esperem que superin les expectatives tant dels professionals com dels aficionats a l’esquí.”

Durant els més de 140 anys d’història de Helly Hansen, la marca amb seu a Noruega ha desenvolupat algunes de les tecnologies més innovadores que han transformat el món de la roba d’esquí d’alt rendiment. Des de les primeres capes bàsiques tècniques a la dècada de 1970 fins als primers teixits polars, les innovacions de Helly Hansen sempre han superat els límits de la roba tècnica, cosa que ha fet que la marca es guanyi la confiança dels professionals i els entusiastes del esquí.