Més càlida que el folre polar i més versàtil que el plomissol, és la peça perfecta per utilitzar de forma independent aquesta primavera com a capa, els dies de fred. La nova W Lifaloft Insulator Jacket de Helly Hansen és una de les peces femenines més versàtils de la marca, amb un disseny elegant i minimalista, al qual s’uneixen les especificacions tècniques aportades pels que s’enfronten a les condicions climatològiques més severes del planeta.

La nova W Lifaloft Insulator Jacket és versàtil i confortable gràcies als 60 grams del nou aïllament Lifaloft, realitzat amb el teixit de franel·la de tacte suau que incorpora. El seu disseny és entallat i presenta característiques addicionals que inclouen una cremallera completa davantera i dues butxaques per a les mans.

L’experiència dels professionals de cerca i rescat “Els nostres professionals ens empenyen a repensar els dissenys i les tecnologies i ens motiven a continuar innovant ia millorar en tot el que fem”, destaca Philip Tavell, director general de la categoria d’esquí d’Helly Hansen.

“Amb el nou LIFALOFT™ Air, hem escoltat els nostres esquiadors de travessia, així com els professionals de recerca i rescat, que necessitaven un aïllament lleuger i càlid que pogués proporcionar la màxima transpirabilitat, i estem encantats de llançar aquest nou aïllament per a la temporada tardor/hivern 2021”.

Des de la seva fundació el 1877, Helly Hansen ha continuat mirant endavant, creant nous i innovadors dissenys i tecnologies en què els professionals poden confiar. La marca, amb seu a Noruega, es basa en l’opinió i els comentaris dels professionals per validar els seus dissenys i portar-los encara més lluny, garantint la qualitat més alta dels equips professionals, i per a la temporada tardor/hivern.

Colors i printers disponibles:

Camuflatge Dusty Syrin Winter Camo, blau Baby Trooper i negre.

Talles: XS – XL.

P.V.P.: 200 €