En entorns alpins, els atletes solen estar exposats a condicions extremes. La forta radiació solar, el vent i la pols, juntament amb la neu reflectant als terrenys alpins alts, demostren ser uns companys exigents a la muntanya. Tot i això, per poder sentir-se segur i ser ràpid en el trajecte, la protecció dels ulls i una vista nítida resulten essencials.

D’això se n’ocuparà DYNAFIT l’estiu del 2023 amb la col·lecció d’ulleres. Les ulleres de sol ultralleugeres protegeixen els ulls de manera fiable de totes les influències externes i garanteixen un contrast nítid, colors intensos i un panorama il·limitat en trail running, alpinisme, ciclisme o esquí de travessia. D’aquesta manera, els esportistes de resistència en muntanya poden donar el millor de si mateixos fins i tot sota condicions extremes i concentrar-se en allò que compta: la màxima velocitat i l’experiència a la muntanya.

La màxima protecció a un pes mínim: amb la col·lecció d’ulleres, DYNAFIT continua amb el seu objectiu d’equipar els esportistes de cap a peus amb un sistema perfectament coordinat de productes eficients i d’alt rendiment per a cada desafiament alpí. Les ulleres de sol són extremadament lleugeres i protegeixen de forma fiable davant de raigs UV A, B i C, el vent i les condicions climàtiques. A més, amb el seu estil esportiu i desenfadat aconsegueixen ser un autèntic reclam en terrenys alpins i en el dia a dia.

Els models Ultra, Trail i Sky compten amb lents de qualitat de DIVEL Optics, de manera que els esportistes de muntanya poden triar segons el seu àmbit dús i preferències personals entre tres tecnologies diferents de.

Gràcies a l’acabat hidròfob especial, totes les lents són resistents a l’aigua, la brutícia i l’oli, per això ofereixen una visió clara en tot moment. El Hard Coating Finish fa que també siguin resistents a esgarrapades ia cops. Segons calgui, les lents es poden treure de la muntura de forma senzilla i substituir-les.

La muntura està fabricada amb Grilamid TR90, que és especialment lleuger i flexible. D’aquesta manera, les ulleres amb prou feines es noten i, alhora, són extremadament robustes i resistents. Compten amb un sistema de ventilació que permet la circulació de l’aire en tot moment, amb la qual cosa s’evita la formació de baf a les lents. L’adherència de goma Ultra Rubber Grip als extrems de les varetes i el nas garanteix un ajustament fix i estable, tant en els ascensos extenuants com en els descensos vertiginosos. Gràcies al camp de visió extraampli, els esportistes tenen a la vista l’entorn complet, per poder divertir-se sense restriccions i veure el paisatge complet als senders, a la neu i als pics.
Totes les ulleres d’alt rendiment de DYNAFIT es fabriquen a mà a Itàlia i compten amb la garantia de per vida de DYNAFIT.