La nova jaqueta masculina Helox Active PU Jacket dissenyada per Helly Hansen per a la Primavera / Estiu 2020 destaca per les seves divertits dissenys. Combina els flexibles teixits de PU (un dels favorits dels professionals de la mar), amb les teles lleugeres de Helly Tech (una de les favorites entre els professionals de la muntanya) ideal per a entorns urbans.

Al 1877, Helly Juell Hansen va desenvolupar els primers materials impermeables per protegir els pescadors dels mars de Noruega. Més de 140 anys després, la marca continua innovant, aportant els seus anys d’experiència en peces de protecció per als oceans, muntanyes i ciutats.

La nova jaqueta masculina Helox Active PU Jacket ofereix tecnologies de qualitat professional amb un disseny purista i òptim per a qualsevol tempesta que descarregui a la ciutat. Els teixits de PU, 100% impermeables, estan estratègicament col·locats i aconsegueixen protegir completament els professionals que treballen sota la pluja. A més, dels teixits lleugers Helly Tech Performance® aporten el màxim confort i usabilitat.

El prominent logo al costat de les icòniques ratlles de Helly Hansen converteixen la Helox Active PU Jacket ehacen que sigui una jaqueta tan divertida com funcional. P.V.P. Helox Active PU Jacket: 180 €.

Com experts en roba per la pluja al llarg de més de 140 anys d’experiència en la indústria de la indumentària, Helly Hansen ha trobat l’equilibri entre tecnologies provades i de confiança professional i el disseny urbà, sense comprometre el rendiment a la moda o viceversa.

Sobre Helly Hansen

Fundada a Noruega el 1877, Helly Hansen continua desenvolupant equipament per a professionals que ajuden a les persones a estar i sentir-se vives. A través dels inputs aconseguits per viure i treballar en els entorns més severs de el món, la companyia compta amb una llarga llista d’innovacions en el mercat, incloent les primeres teles impermeables i flexibles fa gairebé 140 anys. A més, també va dissenyar els primers polars en els anys 60 i va introduir les primeres capes tècniques amb tecnologia LIFA® StayDry en els 1970s, i avui, compta amb la guardonada i patentada tecnologia reguladora de la temperatura H2Flow ™.

Helly Hansen és líder tant en roba de tècnica de navegació i d’esquí, alhora que és una marca premium a Workwear. Ha equipat a més de 55.000 professionals Olímpics, equips nacionals i més de 200 estacions d’esquí i guies de muntanya de tot el món.

Les capes exteriors de Helly Hansen, així com les seves primeres capes, roba i calçat esportius es venen en més de 40 països, que compten amb la confiança i suport d’esportistes i entusiastes de tot el món. Per conèixer més sobre les últimes col·leccions de Helly Hansen visita www.hellyhansen.com