La nova jaqueta d’esquí femenina, la W St. Moritz Infinity Jacket és una de les novetats de Helly Hansen per a la temporada Tardor/Hivern 2022 i forma part de la col·lecció HOD. Està inspirada en la història de l´esquí a Noruega i desenvolupada en col·laboració amb la Federació Noruega d’Esquí per aprofitar els coneixements i l´experiència dels professionals de l’esquí. El resultat és una peça d’esquí amb un estil atemporal, altament innovadora, tècnica i amb un increïble fit per gaudir més enllà de les pistes i dissenyada per fer front a algunes de les condicions més dures del planeta.
La W St. Moritz Infinity Jacket és sinònim d’elegància i luxe atemporal. El disseny a partir de les aportacions de la Federació Noruega d’Esquí s’inspira en l’herència noruega que incorpora subtils detalls i colors de la bandera noruega. El disseny combina amb la tecnologia responsable més innovadora quant a impermeabilitat i transpirabilitat, gràcies a la membrana LIFA INFINITY™ elaborada amb materials reciclats i un tractament DWR sense PFC.
La W St. Moritz Infinity Jacket és sinònim d’elegància i luxe atemporal
Per part seva, la construcció HELLY TECH® Professional combina un mínim del 50% de contingut reciclat i un tractament DWR sense PFC. Els panells elàstics 4 adreces proporcionen una llibertat total de moviments. L’aïllament Primaloft® és agradable, lleuger i càlid; mentre que la tecnologia H2Flow™ regula la temperatura corporal per a un alt grau de calidesa i confort, que permet que les esquiadores s’adaptin fàcilment a les condicions meteorològiques canviants i als nivells d’activitat fluctuants.
A més, la jaqueta incorpora totes les característiques necessàries per a la pràctica de l’esquí: un Life Pocket+™ per mantenir els dispositius digitals en funcionament durant més temps en climes freds, i un reflector RECCO® per mantenir els esquiadors segurs i localitzables per als rescatadors.
“Les nostres jaquetes HOD són ideals per als esquiadors àvids que gaudeixen tant de les pistes com de l’après ski”, afirma Katrine Jopperud, directora de disseny d’esquí de Helly Hansen. “Cada temporada, vam explorar nous temes per a la col·lecció, i per a la FW22, vam estar encantats de treballar amb l’equip noruec d’esquí alpí per obtenir una visió professional, contrastada amb les tradicions noruegues per als detalls estètics”.
Característiques tècniques W St. Moritz Infinity Jacket:
HELLY TECH® Performance
LIFA INFINITY™
LIFE POCKET™+ amb aïllament PrimaLoft® Aerogel
Butxaca PrimaLoft® Aerogel
RECCO®
Cremallera bidireccional
YKK® YKK® VISLON® AquaGuard®
PrimaLoft® Gold Cross Core
PrimaLoft® Thermoplume Cross Core
Faldilla per neu pols ajustable
Butxaques interiors per guardar petits objectes de forma segura Butxaques amb cremallera
YKK® Butxaques amb folre interior raspallat
Caputxa adjustable
Caputxa extraïble
Polaines canelleres
Programa SKI FREE
Butxaca per a forfet
Protector de mentó de teixit de punt raspallat
Costures totalment segellades
Butxaca interior amb cremallera al pit
Sense PFC
Contingut reciclat
Pes: 910 g, molt lleuger P.V.P.: 750 €
Més informació sobre les tecnologies de Helly Hansen o les peces HOD existents a www.hellyhansen.com