Els nous pantalons d’esquí 3-en-1 de Spyder compten amb una armilla independent que es pot cordar i descordar fàcilment des de la cintura. Això els fa extremadament versàtils i fàcils d’adaptar a les condicions climàtiques canviants ia les demandes específiques de les dones.

Com més fred, més capes d’abric es necessiten en esquiar, ja que no s’està en constant moviment tota l’estona. Això és crucial, especialment per a les dones, que solen experimentar sensació de fred de manera més ràpida. La dificultat s’intensifica quan apareix el sol i la vestimenta es torna massa càlida. Què es pot fer? Un equip de desenvolupament de Spyder liderat per dones ha trobat la solució perfecta: els pantalons On Piste Bib.

“Els pantalons On Piste Bib de Spyder van ser dissenyats i desenvolupats per i per a dones. Estem agraïdes de rebre aquest premi ISPO, un reconeixement merescut per a la marca d’una peça innovadora que té en compte el seu ús final. La nostra inspiració per crear aquest producte versàtil , 3 en 1, va ser empoderar l’esquiadora amb la confiança i mobilitat per enfrontar qualsevol desafiament que se li presenti. Les dones som expertes en multitasques, i aquests pantalons és la resposta a les necessitats de la dona moderna” declara l’equip de dones de Spyder format per, Kristen Kresch, Product Line Director, Lynn Bush, Design Director i Weatherly Bourland, Product Development Manager.

3-en-1: Pantalons amb armilla o tot per separat

L’On Piste Bib per a dones és uns pantalons d’esquí 3-en-1 extremadament versàtil. Amb una combinació perfecta d’estil, comoditat i rendiment, compta amb una armilla aïllant amb cremallera i elàstic que s’uneix als pantalons per la cintura. Es pot portar amb o sense els pantalons per satisfer diferents necessitats de comoditat i calor. Per descomptat, l’armilla i els pantalons també es poden fer servir per separat, atorgant a cada peça nous usos i una major versatilitat.

Funcionalitat efectiva per a ús diari

L’armilla extraïble, aïllada i ajustable està feta d’un teixit elàstic i transpirable. Aquesta característica afegeix lleugeresa i calidesa, mantenint alhora un estil urbà per al seu ús fora de la pista.

La selecció de teixits de Spyder s’ha basat en materials d’alta tecnologia i alt rendiment amb menys impacte mediambiental. El teixit principal és Exo Shield 30K, un niló reciclat elàstic en 4 direccions amb un laminat 30K/30K i DWR lliure de PFC. L’aïllament és PrimaLoft Silver ECO (80g).

Declaració del Jurat d’ISPO:

“Aquesta mena de pantalons d’esquí ha existit durant molt de temps per a nens, i sempre m’he preguntat per què no per a adults. Quan els pantalons i l’armilla estan connectats, es millora la comoditat, es reté millor la calor i s’incrementa la sequedat . El fet que l’armilla es pugui descordar i usar per separat amplia enormement la seva utilitat.” – Jurat dels Premis ISPO

El que va convèncer el jurat va ser:

• Aspecte versàtil i elegant.
• Bi-elàstic per a un bon ajustament i comoditat.
• Materials reciclats altament funcionals.
• Pantalons impermeables i transpirables.

Sobre Spyder

Spyder és una de les marques de roba esportiva per esquiar més reconegudes a nivell mundial. Enfocada a millorar l’experiència de l’esquiador a la muntanya, Spyder s’enorgulleix del disseny i l’alt nivell de tecnicitat. Fundada originalment per David Jacobs, entrenador de l’equip canadenc d’esquí i Bob Beattie, entrenador de l’equip d’esquí dels Estats Units, Spyder és una autèntica referència al sector tèxtil de l’esquí. Pioners a crear la primera jaqueta encoixinada d’esquí el 1978, i patrocinadors de l’equip d’esquí dels EUA des del 1989, Spyder ofereix roba tècnica d’esquí i accessoris per a homes, dones i nens.