Sierra Nevada ha posat a la venda les entrades per accedir a l’àrea de meta de les dues proves de la Copa del Món de Snowboard Cross que es disputaran de l’1 al 3 de març al circuit SBX de la Loma de Dílar.

Les entrades són tiquets per a públic no esquiador que permeten l’ús del telecadira Jara que, des de Pradollano, dóna accés a l’àrea de meta, on es podrà seguir la competició de peu oa la grada, si bé l’accés a aquesta no implica la reserva de seient. Per a qui ho desitgi, l’entrada també dóna dret a fer servir el telecadira Loma de Dílar per seguir les curses de peu des de l’últim revolt del recorregut.

Els tiquets de les dues curses de la Copa del Món i el dia previ de les proves classificatòries, amb preus des dels 5 euros per dia, es poden adquirir a través de la pàgina web de Sierra Nevada o presencialment a les taquilles de la plaça de Andalusia, per a cadascuna de les tres jornades que componen el programa de competició, per a dos o per als tres dies.

Programa de competició:

• Divendres, 1 de març: entrenaments i classificatòries

• Dissabte, 2 de març: primera cursa de la Copa del Món SBX

• Diumenge, 3 de març: classificatòries i segona cursa de la Copa del Món SBX

El preu del tiquet de pujada i una baixada al telecadira Jara per accedir a l’àrea de meta Copa del Món i només de pujada al telecadira Loma Dílar per veure la cursa des de l’últim revolt del recorregut serà de 5 euros per cada dia i categories.

Les dues proves de la Copa del Món de Sierra Nevada comptaran amb la participació de més d’un centenar de corredors, els millors del món en una de les disciplines més espectaculars del surf de neu.

Compra en línia: https://centrocomercio.sierranevada.es/copa-del-mundo-fis-sbx

Opcionalment, les entrades poden ser combinades amb diferents menús al restaurant Domino’s Pizza, situat a escassos metres de la meta. Els esquiadors amb forfet podran veure les proves des de qualsevol punt del traçat oa l’àrea de meta.

Les dues proves de la Copa del Món de Sierra Nevada comptaran amb la participació de més d’un centenar de corredors, els millors del món en una de les disciplines més espectaculars del surf de neu.

La competició a Sierra Nevada, amb el patrocini de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport de la Junta d’Andalusia amb el cofinançament de la Unió Europea, i organitzada per Cetursa Sierra Nevada i les federacions andalusa i espanyola d’esports d’hivern, serà la setena cita del calendari de la Copa del Món SBX d’aquesta temporada, i després de les copes del 2 i 3 de març a la serra granadina restaran tres proves més per decidir els riders que s’emportaran el globus de vidre de la disciplina.