Rossignol està marcant una fita al món dels esports d’hivern amb el llançament dels seus revolucionaris esquís de pista ESSENTIAL. Aquest esquí dissenyat per al carving dʻalt rendiment no només redefineix lʻexperiència dʻesquí, oferint un rendiment excepcional, sinó que també es compromet amb la sostenibilitat i una economia circular

Rossignol presenta Essential, el primer esquí reciclable del món amb fins a un 77% dels materials reciclables. Aquesta innovació representa un gran avenç a l’esquí respectuós amb el medi ambient. Aquesta fita supera deu vegades la mitjana de la indústria, alineant l’esquí Essential amb els principis d’una economia circular.

S’ha elaborat amb un 73% de materials reciclats i d’origen biològic, un nucli de fusta de faig de boscos gestionats de manera responsable i una impressió lliure de solvents i aigua

Fabricat a la planta de Rossignol de Sallanches als Alps, que funciona amb energia renovable, l’esquí Essential compta amb un disseny que prioritza la sostenibilitat des del principi fins al final. S’ha elaborat amb un 73% de materials reciclats i d’origen biològic, un nucli de fusta de faig de boscos gestionats de manera responsable i una impressió lliure de solvents i aigua.

+ GALERIA DE FOTOS: Així es fabriquen i són els Essential, els primers esquís reciclabes del món

AFIRMANT SER EL CANVI

L’esquí Essential no és només un producte; és el resultat dun moviment col·lectiu. Un esforç col·laboratiu que involucra dissenyadors, enginyers de materials, tècnics de producció i especialistes en reciclatge ha donat lloc a un esquí que transcendeix les normes tradicionals de disseny, fabricació i màrqueting.

A Rossignol, tots som amants de la muntanya. Amb una consciència ambiental arrelada des de fa molt de temps, la nostra feina diària s’ha convertit en el nostre camp d’acció. El cicle de vida complet de l’esquí Essential es desenvolupa en una economia circular, unint els amants de la muntanya a tot el món en la visió col·lectiva de preservar els nostres espais a l’aire lliure. L’esquí anima les persones a contribuir a la causa al seu nivell, fomentant un esperit de cooperació on tot és possible.

Més informació de Rossignol en el seu web: www.rossignol.com/es