Rossignol llança una col·lecció HERO que ret homenatge a l’profund vincle de la marca amb els seus esportistes i els seus resultats en competició. La col·lecció HERO compta amb jaquetes i pantalons amb detalls en verd a joc amb els esquís i botes de competició que ha encantat als esquiadors que competeixen amb Rossignol. Rossignol ha buscat la inspiració en el món d’esquí de competició per a la seva nova col·lecció HERO.

La marca francesa, que també equipa als millors corredors d’esquí alpí d’Espanya, ha presentat una col·lecció en què les peces compten amb la inscripció en anglès “Only the best gets green” ( “Només els millors aconsegueixen el verd”).

Una inscripció que fa a l’icònic color verd en què es marquen els millors resultats de la Copa d’el Món i que indica als esportistes que han arribat al cim. Un missatge que ha agradat molt a esquiadors com Albert Ortega, Alex Pont o Quim Salarich, que porten anys utilitzant el material de la casa francesa.

La col·lecció HERO compta amb un disseny totalment inspirador, amb els millors materials i tecnologies més avançades, a joc amb detalls que combinen amb el material més tècnic de competició (esquís i botes). El resultat té com a objectiu fer-te sentir un veritable “heroi” a les pistes.

Jaqueta HERO Depart
La jaqueta d’esquí HERO Depart és la peça estrella d’aquesta col·lecció de “herois”. Altament resistent a la humitat gràcies a la membrana impermeable i transpirable (20,000 mmH₂O / 20,000g / m² / 24 hores) i les costures termosegellades. Aquesta jaqueta d’alta gamma presenta la innovadora tecnologia aïllant 3M Thinsulate Featherless, que garanteix la comoditat, la calor i la lleugeresa d’una jaqueta de plomissol, oferint una major protecció i un millor rendiment.

Fins i tot en contacte amb l’aigua, reté la calor i manté el volum, amb resultats excepcionals. Màxima tecnicitat i estil gràcies a la inscripció “Only the best gets green” que es troba a l’interior de la jaqueta.

PVP. 585 €

Pantalons HERO Course
Una peça perfecta, especialment quan es combina amb els pantalons d’esquí Hero Course, confeccionats amb la mateixa membrana impermeable i transpirable (20,000 mmH₂O / 20,000g / m² / 24 hores) i costures termosegellades, amb cremallera estanca i tecnologia d’aïllament Thinsulate 3M.

Els detalls cromàtics en genolls i inscripcions en verd, creen un conjunt premium ideal per aconseguir el millor rendiment a la neu.

PVP. 275 €