Quiksilver llança Highline Pro una col·lecció dissenyada amb els millors productes per als millors atletes. En aquesta col·lecció compta amb els principals riders extrems com a ambaixadors de Quiksilver: Travis Rice i Sammy Carlson.

La col·lecció mostra la màxima innovació i disseny de Quiksilver amb l’equip de més alt rendiment per a condicions extremes. Va ser dissenyat amb un enfocament singular: millorar l’experiència de viatjar pel camp. Quiksilver va treballar amb un equip d’experts en muntanya per fer realitat aquesta visió.

La marca ha posat tot el seu esforç per fer la millor jaqueta per donar el millor rendiment i les aventures més ambicioses. La jaqueta té molt espai d’emmagatzematge i totes les funcions que necessita, exactament on les necessita, a més de per descomptat incloure la tecnologia Gore-Tex.

El peto fins i tot és més innovador que la jaqueta, compta amb panells mega-elàstics per a un rang complet de moviment i un disseny d’emmagatzematge intel·ligent, i ve a mà amb una ampolla Hydrapack de 250 ml per a hidratar-se en la muntanya.

Tant la jaqueta com el peto són ultralleugers i transpirables per a riders que prefereixen posar-se capes per regular la temperatura. El conjunt té un estil contemporani i elegant perquè els riders es vegin bé a el mateix temps que brinda el millor suport tècnic tant a la pujada a la muntanya com a la baixada.