Del 17 al 26 de gener es disputen els Mundials Junior FIS d´esquí alpí amb la presència dels esportistes Spainsnow Ander Mintegui, Tomas Barata, Arrieta Rodríguez i Jana Suau.

Els Mundials Junior FIS d’esquí alpí arriben a St.Anton (Àustria) del 17 al 26 de gener. Aquesta prova internacional està formada per 6 esdeveniments diferents dels quals els atletes de Spainsnow participaran en un total de 4 especialitats que seran les de Slalom (SL), Gegant (GS), SuperGigante (SG) i la Combinada Alpina (AC).

Els representants de l’equip Spainsnow seran la basca de RFEDI, Arrieta Rodríguez (NKEF-IRIMO), que participarà a les especialitats de SL i de Combinada Alpina. D’altra banda, el català de RFEDI, Tomàs Barata (FCEH-CEVA), ho farà a SL,GS i AC. El que correrà a més proves serà l’esquiador basc de l’aragonesa i de RFEDI, Ander Mintegui (FADI Aragon-MAYENCOS), que ho farà a SG, AC,SL i GS. Finalment, Jana Suau (FCEH-CAEI) serà present a l’AC.

Els esportistes RFEDI Ander Mintegui i Tomás Barata ja es van estrenar al Mundial Júnior FIS la temporada passada ja que van competir de l’1 al 9 de març del 2022 a Panorama, Canadà. En aquesta expedició internacional, també van estar acompanyats per la catalana de la FCEH, Jana Suau, que també repeteix experiència amb una gran motivació per obtenir grans resultats. La que sí que s’estrenarà en aquest escenari serà la basca de RFEDI Arrieta Rodríguez que és la guanyadora del III Trofeu Blanca Fernández Ochoa disputat a l’estació d’esquí aranesa de Baqueira Beret a l’especialitat de SL.

Calendari de proves per al Mundial Junior FIS de St.Anton:

□ 20 de gener – SG – AC – Tomàs Barata, Ander Mintegui, Arrieta Rodríguez i Jana Suau
□ 22 de gener – GS – Ander Mintegui, Tomàs Barata
□ 24 de gener – SL – Arrieta Rodríguez
□ 25 de gener – SL – Ander Mintegui – Tomás Barata