Núria Pau ha completat aquest matí dues mànigues de gegant amb èxit al Grand Prix, circuit italià, a Pfelders. La primera l’ha finalitzada en desena posició i la segona en cinquena posició, acabant sisena en el total de les dues mànigues. El diumenge competirà en Slalom i perseguirà mantenir les bones sensacions per afrontar preparada i confiada les sis copes d’Europa que correrà a partir del 12 de desembre.

“He arribat millor preparada que a les primeres carreres de fa un mes. Sabia que necessitava temps per progressar i que tenia marge de millora. He entrenat molt bé en els últims dies, per la qual cosa he arribat més preparada i confiada. El meu objectiu era que quedés reflectit el meu esquí dels últims dies a la carrera”, explica Núria Pau.

El seu objectiu és arribar en forma d’aquí a dues setmanes a la Copa d’Europa

L’esquiadora de Ribes de Freser ha sortit amb un dorsal molt alt, el 44, per la qual cosa la pista no estava tan bé com l’han trobada els primers dorsals. Núria Pau sabia que havia de fer una bona màniga per poder sortir a la segona amb un bon dorsal. La primera màniga ha estat molt bona, ha aconseguit posicionar-se desena. La pista ha aguantat bastant bé. Estava bastant trencada a les primeres portes però després ha pogut esquiar i atacar molt bé i còmode.

“A la segona màniga he aprofitat el dorsal que tenia, que sortia la 20, que la pista estava molt bé i que les condicions meteorològiques ens han acompanyat per acabar en cinquena posició. Estic contenta d’haver pogut fer dues mànigues bones, això em proporciona confiança de cara a les pròximes carreres. Demà competeixo en Slalom, també a Pfelders. Hi ha previsió de fortes nevades, veurem si es podrà celebrar. De totes formes, ens adaptarem a les condicions que hi hagi. D’aquí a deu dies, competiré en sis Copes d’Europa en dues setmanes. Per tant, el meu objectiu és acabar amb bones condicions demà per arribar preparada i confiada a les properes Copes d’Europa que començaran el 12 de desembre”, finalitza Núria Pau.