Alexis Pinturault (FRA) i Henrik Kristoffersen (NOR) van disputar la gran final del paral.lel que es va disputar a l’estació austríaca de Lech.

Él francès va obtenir la victòria i va superar Henrik Kristoffersen a la gran final per 0,11 segons. Després de marcar el segon millor temps a les classificacions, Pinturault va aconseguir superar tots els seus adversaris, imposant-se a Alexander Schmid (ALE) a la semifinal i al rival noruec a la final. Per tant, Pinturault va poder celebrar la seva 30a victòria de la Copa del Món i es va convertir en el primer home a guanyar una cursa de la Copa del Món en sis disciplines diferents.

Kristoffersen va esquiar a un gran nivell durant tota la nit. A la final, va perdre l’anada per 0,16 i només va poder guanyar 0,05 en la segona; marge no suficient per endur-se la victòria. El tercer lloc va ser per Alexander Schmid (ALE), que va perdre contra el guanyador d’aquesta nit a la semifinal. La seva gran actuació li va permetre igualar el gran resultat aconseguit el paral·lel de l’any passat a Chamonix, demostrant que és un dels millors especialistes en aquesta disciplina.

 

Semyel Bissig (SUI) mereix una menció especial pel resultat assolit.  L’atleta suís nascut el 1998 va acabar 5è a la general en la seva quarta sortida a la Copa del Món d’Esquí Alpí.

Ara, Alexis Pinturault encapçala la classificació general, la gira masculina es dirigirà a Santa Caterina Valfurva (ITA), amb dos esdeveniments d’eslàlom gegant que tindran lloc els dies 5 i 6 de desembre de 2020.