Per gaudir dels ambients més hostils, Helly Hansen ha creat el nou anorac femení W Active Hybrid PU Anorac. La nova peça és perfecta per a la Primavera / Estiu 2020 i destaca pel seu estil i els seus teixits flexibles de PU (un dels favorits dels professionals de la mar) i lleugers com el Helly Tech (una de les favorites entre els professionals de la muntanya ), ideals per a entorns urbans.

Al 1877, Helly Juell Hansen va desenvolupar els primers materials impermeables per protegir els pescadors dels mars de Noruega.

Més de 140 anys després, la marca continua innovant, aportant els seus anys d’experiència en peces de protecció per als oceans, muntanyes i ciutats.

Sabies que…

Fundada a Noruega el 1877, Helly Hansen continua desenvolupant equipament per a professionals que ajuden a les persones a estar i sentir-se vives. A través dels inputs aconseguits per viure i treballar en els entorns més severs de el món, la companyia compta amb una llarga llista d’innovacions en el mercat, incloent les primeres teles impermeables i flexibles fa gairebé 140 anys. A més, també va dissenyar els primers polars en els anys 60 i va introduir les primeres capes tècniques amb tecnologia LIFA® StayDry en els 1970s, i avui, compta amb la guardonada i patentada tecnologia reguladora de la temperatura H2Flow ™.

Helly Hansen és líder tant en roba de tècnica de navegació i d’esquí, alhora que és una marca premium a Workwear. Ha equipat a més de 55.000 professionals Olímpics, equips nacionals i més de 200 estacions d’esquí i guies de muntanya de tot el món.

Les capes exteriors de Helly Hansen, així com les seves primeres capes, roba i calçat esportius es venen en més de 40 països, que compten amb la confiança i suport d’esportistes i entusiastes de tot el món.

Per conèixer més sobre les últimes col·leccions de Helly Hansen visita www.hellyhansen.com