Odin Infinity Insulated Jacket: Quan no hi ha límits Helly Hansen introdueix innovadores tecnologies i dissenys específics per a l’esquí de travessa. Helly Hansen s’ho proposa i fa un pas més enllà a l’esquí de muntanya. Ho fa amb la jaqueta Odin Infinity Insulated Jacket, que incorpora la revolucionària tecnologia LIFA INFINITY PRO™ i l’aïllament LIFALOFT™. El resultat: Màxim confort, rendiment i protecció a la muntanya.
La nova jaqueta d’esquí masculina forma part de la col·lecció de muntanya Odin, de Helly Hansen, creada per a qui desafien els límits gràcies a innovadores tecnologies i dissenys per rendir en les condicions més imprevisibles. Amb LIFA INFINITY PRO™, l’Odin Infinity Insulated Jacket compta amb la membrana LIFA INFINITY™ totalment impermeable i transpirable i un durador rendiment repel·lent a l’aigua i sense productes químics. Amb la tecnologia LIFA®, una fibra patentada per Helly Hansen que és lleugera i hidrofòbica, la nova membrana es combina amb el teixit 100% LIFA®, creant una tecnologia revolucionària que compleix els estàndards més extrems d’impermeabilitat i transpirabilitat de la construcció HELLY TECH ® Professional.
Amb una duradora protecció hidròfuga que mai no necessita ser re impermeabilitzada amb un tractament químic després del seu ús, aquesta jaqueta és duradora i de llarga durada alhora que ofereix un rendiment superior de nivell professional.
Desenvolupada per i per a professionals
La jaqueta Odin Infinity Insulated Jacket ha estat desenvolupada amb les aportacions dels professionals de cerca i rescat. Compte amb l’aïllament LIFALOFT™ de Helly Hansen, un 20% més lleuger sense deixar de ser més càlid que l’aïllament estàndard. Aquests professionals necessitaven una jaqueta aïllant que els mantingués calents en condicions meteorològiques impredictibles i que, alhora, fos lleugera per a les llargues missions i dies a la muntanya. Amb l’aïllament LIFALOFT™, aquesta jaqueta és ideal per als professionals de recerca i rescat, així com per a l’esquí de travessia, proporcionant un equilibri òptim de calidesa lleugera per als diferents nivells d’activitat. A més de l’aïllament LIFALOFT™, aquesta jaqueta disposa de múltiples butxaques i un xiulet integrat unit al tirador de la cremallera de la butxaca del pit.
Ambdues característiques s’han desenvolupat gràcies als comentaris i opinions dels professionals de cerca i rescat. Confiem i valorem realment l’experiència i els coneixements de tots els professionals amb què treballem”, assenyala Jayna McParland, directora del departament de disseny de muntanya a Helly Hansen; i, “utilitzem els seus comentaris en tot el procés de disseny i desenvolupament per crear un equip en què puguin confiar independentment de la situació a què s’enfrontin. Amb l’Odin Infinity Insulated Jacket, hem treballat estretament amb els nostres equips de cerca i rescat per desenvolupar una peça que estigui a l’alçada de les seves més altes expectatives a quant a funcionalitat i rendiment, sense deixar de ser més responsable”.
Les característiques addicionals de la jaqueta inclouen ajustaments a la caputxa i els punys, una cremallera frontal doble, colzes articulats i un reflector Recco® per a més seguretat.
Disponible en dissenys específics per a home i dona. Per saber més sobre la innovadora tecnologia LIFA INFINITY PRO™ o per obtenir més informació sobre l’actual col·lecció Odin de Helly Hansen, visiteu www.hellyhansen.com. Colors disponibles: Taronja brillant i negre Talles disponibles: S-2XL P.V.P.: 750 €