Helly Hansen ha estat guardonada amb el premi d’or de la ISPO i els Outdoor Retailer Innovation Awards per la nova Odin Infinity Insulated Jacket. Tots dos guardons reconeixen la jaqueta com un dels productes més innovadors dins de la indústria de les activitats a l’aire lliure; alhora que premien els productes més avantguardistes tant pel seu disseny com per la seva funcionalitat.

L’Odin Infinity Insulated Jacket, guanyadora de l’or en els últims premis ISPO, ha estat seleccionada com el millor producte en la categoria de roba aïllant per a exterior per un jurat internacional d’experts. A més, la jaqueta ha rebut un premi especial a la sostenibilitat, per la tecnologia Lifa INFINITY PRO ™ impermeable i transpirable que incorpora. Reconeguda per les seves tecnologies i característiques innovadores, l’Odin Infinity Insulated Jacket també ha estat la guanyadora dels Outdoor Retailer Innovation Awards entre un nombre rècord de candidatures rebudes aquest any.

Aquesta jaqueta és ideal per als professionals de la recerca i el rescat, així com per a l’esquí de travessia, ja que ofereix un equilibri òptim de calidesa lleugera per a diferents nivells d’activitat

Aquest guardó que atorga un jurat compost per personalitats, dissenyadors, minoristes i periodistes, reconeix l’impacte cultural, mediambiental i comercial de la jaqueta, així com la seva cura disseny, amb la tecnologia Lifa INFINITY PRO ™ i l’aïllament LIFALOFT ™. Amb Lifa INFINITY PRO ™, la Odin Infinity Insulated Jacket compta amb una membrana Lifa INFINITY ™ totalment impermeable i transpirable; així com un durador rendiment repel·lent a l’aigua, lliure de productes químics. Utilitzant la tecnologia LIFA®, una fibra patentada per Helly Hansen que és lleugera i hidrofòbica, la nova membrana es combina amb el teixit frontal 100% LIFA®, creant una tecnologia revolucionària que compleix amb la impermeabilitat i transpirabilitat extremes de la construcció HELLY TECH® Professional.

La protecció repel·lent a l’aigua perdurable (mai requereix tornar a ser impermeabilitzada amb un tractament químic després del seu ús), aquesta jaqueta és duradora i ofereix un rendiment superior de nivell professional.

Pensades per i per als professionals

Desenvolupada a partir de les aportacions dels professionals de recerca i rescat, l’Odin Infinity Insulated Jacket també compta amb l’aïllament LIFALOFT ™ de Helly Hansen, que resulta un 20% més lleuger sense deixar de ser més càlid que l’aïllament estàndard. Aquests professionals necessitaven una jaqueta aïllant shell que els mantingués calents en condicions meteorològiques impredictibles i que, a el mateix temps, fora lleugera per a les missions llargues i els dies a la muntanya. Amb l’aïllament LIFALOFT ™, aquesta jaqueta és ideal per als professionals de la recerca i el rescat, així com per a l’esquí de travessia, ja que ofereix un equilibri òptim de calidesa lleugera per a diferents nivells d’activitat. Amb l’aïllament LIFALOFT ™, aquesta jaqueta és ideal per als professionals de recerca i rescat, així com per a esquí de travessia, ja que proporciona un equilibri òptim de calidesa lleugera per als diferents nivells d’activitat. I, a més de l’aïllament LIFALOFT ™, també incorpora múltiples butxaques i un xiulet integrat en el tirador de la cremallera de la butxaca de pit, tot això com a resultat de les opinions i aportacions dels professionals de recerca i rescat.

Materials sostenibles

“Amb la jaqueta aïllant Odin Infinity, ens basem en les opinions i experiències dels professionals per desenvolupar un equip que pogués satisfer les seves necessitats específiques de funcionalitat i rendiment”, afirma Jayne McParland, directora de disseny de muntanya de Helly Hansen, “però volíem anar un pas més enllà, esforçant-nos a crear una jaqueta que també estigués fabricada de forma més responsable. És un honor que els nostres esforços hagin estat reconeguts per aquestes organitzacions de premis líders en la indústria, i estem entusiasmats amb la idea de seguir innovant dins de la indústria de les activitats a l’aire lliure amb productes que són més responsables sense comprometre el rendiment”.