Núria Pau ha finalitzat en vuitena posició a la Copa d’Europa d’Andalo, Itàlia, aquest matí després de finalitzar primera en la segona màniga. La de Ribes de Freser ha finalitzat dos molt bones mànigues que l’han portat a aconseguir el seu millor resultat en el Circuit de Copa d’Europa i molt bons punts FIS.

Núria Pau sortia en la posició 76 aquest matí a Itàlia. Sabia que no es trobaria amb molt bones condicions la pista degut al dorsal tant alt. A la desena porta li han aixecat la bandera, ja que una de les esquiadores havia caigut. Ha hagut de tornar a començar, sortint penúltima. Aquesta parada del Circuit de Copa d’Europa és la més complicada, ja que es tracta d’una pista molt exigent que requereix lluitar en tot moment i és molt fàcil cometre errors. Però Pau anava preparada per trobar-se aquestes condicions i ha  fet una molt bona primera màniga que l’ha posicionat 30ª.

Estic molt contenta perquè és el millor resultat que he fet mai en el Circuit de Copa d’Europa i a més he fet molt bons punts FIS

“He fet una molt bona primera màniga. L’he lluitat moltíssim, tenia molt clar quan havia d’atacar i quan havia de ser  intel·ligent”, afirma Núria Pau.

En la segona màniga ha sortit primera i ha pogut esquiar amb bones condicions de la pista.

“He  tingut molt bones sensacions. Era fàcil cometre errors, però no n’he fet cap que m’hagin restat temps. He esquiat molt bé i he fet el que havia de fer per quedar primera. Ha estat molt emocionant. Estic molt contenta perquè és el millor resultat que he fet mai en el Circuit de Copa d’Europa i a més he fet molt bons punts FIS. Estava esquiant molt bé en Gegant últimament i aquest resultat em confirma el nivell d’esquí. Demà corro de nou aquesta carrera. Tinc moltes ganes de tornar a competir, aniré amb la mateixa intenció que avui, espero acabar tan satisfeta”, finalitza Núria Pau.