L’esquiadora catalana, Núria Pau tornarà a ser la única esquiadora femenina espanyola en competir a la Copa del Món de Gegant que se celebrarà aquest cap de setmana, 16 i 17 de gener, a Kranjska Gora, Eslovènia.

Després de quedar vuitena a la Copa d’Europa d’Andalo, guanyant la segona màniga, i de fer una molt bona actuació a la Copa del món de Semmering tot i la caiguda a la part final del descens, Núria Pau afronta la Copa del Món d’aquest cap de setmana amb molta confiança i motivació sabent que pot esquiar a un molt bon nivell. El seu objectiu és entrar dins del top 30 a la primera màniga, ja que són les úniques esquiadores que faran la segona màniga, i així endur-se punts de Copa del Món.

La pista de Kranjska Gora és una pista molt exigent, completa i de les més complicades. A més, les condicions de la pista per als dorsals alts, com el de la Núria Pau de demà, dificulten la baixada. Tot i això, son condicions que anteriorment, tant a Andalo com a Semmering, s’ha vist que se li donen bé a la de Ribes de Freser.

Per aquest motiu, Núria Pau afronta aquest cap de setmana motivada i amb moltes ganes.