L’esquiadora catalana, Núria Pau, ha fet una gran actuació a Krvavec, Eslovènia, aconseguint entrar dins del top 30 en les dues mànigues de la Copa d’Europa de Gegant. Els punts aconseguits avui li permeten guanyar posicions importants en el rànquing mundial que necessita per a poder participar als Campionats del Món d’esquí alpí. A més, el bon resultat d’avui li ha permès obtenir un bon dorsal per a poder seguir lluitant demà per aconseguir el seu objectiu.

Lluitaré per a finalitzar dues mànigues netes i aconseguir el resultat que necessito per a poder participar als Mundials d’esquí alpí

Gràcies a la vuitena posició aconseguida a la Copa d’Europa d’Andalo a finals del 2020, Núria Pau ha sortit avui amb el dorsal 22. La primera màniga l’ha finalitzat en la posició número 21 i la segona en la posició número 20, acabant 23ª en el resultat global.

“Després de donar-ho tot en les últimes Copes del Món i que el resultat no acabés d’arribar, estic molt contenta de com ha anat a Eslovènia. Aconseguir fer dues mànigues dins del top 30 amb el nivell que hi ha a les Copes d’Europa em dóna molta motivació per lluitar demà per seguir escalant posicions dins del rànquing mundial. A més, ha estat el segon millor resultat de la temporada tant en Copa d’Europa com amb punts FIS. Demà lluitaré per a finalitzar dues mànigues netes i aconseguir el resultat que necessito per a poder participar als Mundials d’esquí alpí”, afirma Núria Pau.