L’esquiadora catalana, Núria Pau, ha fet una gran actuació aquest matí a Cortina d’Ampezzo, Itàlia, en el campionat del món d’esquí alpí on ha estat la única esquiadora femenina espanyola en competir-hi. Pau ha aconseguit una meritòria 24ª posició en la primera màniga i en la segona, ho ha donat tot, aconseguint guanyar en els dos primers parcials a les corredores que ja havien finalitzat la segona màniga, però una caiguda del segon al tercer parcial no li ha permès finalitzar la segona màniga. Tot i això, es mostra molt satisfeta d’haver demostrat que té el nivell per poder-se medir de tu a tu amb les millors del món.

 

“Estic molt contenta de com ha anat, com ho he afrontat i com he esquiat. No m’he deixat impressionar per estar sortint entre les millors del món, he demostrat com puc esquiar. Em sento orgullosa de com ho estic fent i com estic afrontant aquesta temporada. I també molt agraïda pel suport que estic rebent”, afirma Núria Pau.

Cap a les 11h del matí, la Núria Pau ha començat la primera màniga amb el dorsal 42. Ha fet un gran descens, de principi a fi, atacant en tot moment. La primera màniga l’ha finalitzat dins del top 30, en la 24ª posició. Un gran resultat per la de Ribes de Freser dins d’una temporada molt positiva a nivell d’esquí i complexa per la pandèmia i l’estructura privada. En la segona màniga ha atacat en tot moment. En els dos primers parcials estava guanyant a les corredores que ja havien finalitzat la segona màniga però una caiguda del segon al tercer parcial no li ha permès finalitzar la segona màniga.