L’esquiadora catalana de l’equip FastHolaluz, Núria Pau, que va debutar per primera vegada en uns Jocs Olímpics a  Pequín, es prepara per a disputar la Copa d’Europa de Slalom Gegant aquest dissabte, 19 de març, a Soldeu, Andorra.

“Afronto aquesta carrera amb moltes ganes, ja que a Andorra m’hi sento com a casa. L’objectiu és clar, classificar-me dins del top 15. No he entrenat tot el que hagués desitjat des que vaig tornar de Pekín, però em trobo amb condicions per poder aconseguir el meu objectiu. En els últims dies he estat entrenant a Andorra i cada dia ens trobem condicions diferents a causa de la meteorologia. Però l’organització està fent una feina increible per preparar les pistes tant pels entrenaments com per la carrera. Estic segura que faran tot el possible per tenir la pista en les millors condicions pels dies de carrera. Tinc ganes que arribi dissabte per poder seguir demostrant tot el meu potencial”, afegeix l’esquiadora catalana.