La rider catalana suma una altra victòria al Freeride World Qualifier aconseguint la primera posició al French Freeride La Rosière 4*

Núria Castán, rider de l’equip internacional de Head Snowboards, ha tornat a guanyar a la competició del Freeride World Qualifier de La Rosière 4* que s’ha celebrat aquest matí a La Rosière, França.

La rider d’Almoster torna a mantenir el lideratge en aquesta competició de quatre estrelles, tal com ja ho va fer l’any passat. Castán, amb aquest èxit, ja porta dues de tres competicions guanyades al Freeride World Qualifier i es col·loca en primera posició al rànquing general per classificar-se per a les finals.

Estava una mica nerviosa, però he aconseguit fer una línia fluida, semblant a la que vaig fer l’any passat, i ha estat molt divertit

La Núria va completar una línia fluida amb cinc salts, semblant a la de l’any passat, malgrat les condicions adverses pels canvis de neu. “He agafat una línia des del Start 2 i he començat amb un Drop a la sortida, que tenia força pendent. Després he seguit amb una línia molt fluida amb un altre salt fins que he arribat a una zona que era força cega on he fet un Indy Grab, per introduir una mica de freestyle. En sortir de la zona cega he fet un altre Grab i després he fet un doble de recte fins arribar al tram final on he decidit assegurar pels diferents canvis de neu que m’he anat trobant.” explicava la rider de l’equip de Picture Organic Clothing.

“Estava una mica nerviosa, però he aconseguit fer una línia fluida, semblant a la que vaig fer l’any passat, i ha estat molt divertit”, afirmava Castán.

Castán, es manté pel bon camí per tornar a dalt de tot del Freeride mundial. De moment, amb aquest èxit, està dins de les classificades per competir per una plaça al Freeride World Tour 2024 a les finals del FWQ i consolidant posicions. Les properes competicions confirmades a què Núria assistirà són a Engadin, Suïssa, (FWQ 4*) del 9 al 12 de febrer; Montafon, Àustria, (FWQ 4*) del 23 al 26 de febrer. Les finals del FWQ seran del 4 al 8 de març a Nendaz, Suïssa; del 9 al 13 de març a Jasna, Eslovàquia; i del 17 al 22 de març a Gurgl, Àustria.