Núria Castán, rider de l’equip internacional de Head Snowboard, ja està preparada per afrontar la primera cursa del Freeride World Tour que se celebrarà del 20 al 26 de febrer a Ordino-Arcalís, Andorra. Es tracta de la competició de màxim nivell mundial de freeride i en la que l’any passat, en el seu any rookie, Núria Castán va aconseguir el quart lloc internacional.

L’entusiasme va creixent per Europa gràcies a les fortes nevades que han cobert de neu fresca totes les zones de competició i ja estem en el compte enrere perquè se disputi la primera competició i esdeveniment inaugural del Freeride World Tour a Ordino-Arcalís, Andorra. Una parada molt especial per Núria, no només per considerar-lo “casa”, sinó també perquè l’any passat va aconseguir una merescuda segona posició amb una actuació magnífica que li va permetre aconseguir el pase a la final del FWT 2020 (que finalment no es va celebrar a causa de la COVID-19).

Tinc moltes ganes de competir de nou a Andorra. Vaig estar unes temporades entrenant a Arcalís, la veritat que és un lloc on tinc molts moments a la muntanya

“Tinc moltes ganes de competir de nou a Andorra. Vaig estar unes temporades entrenant a Arcalís, la veritat que és un lloc on tinc molts moments a la muntanya. Andorra està bastant a prop de casa i és una forma de veure la meva família i amics als Pirineus. Afronto la primera cursa del Tour amb molta il·lusió i espero que pugui veure a la meva gent aquest any” explica Núria Castán sobre la competició que s’acosta.

Afronto la primera cursa del Tour amb molta il·lusió

L’organització del Freeride World Tour fa mesos que treballa al Tour d’aquest any perquè pugui realitzar-se tenint en compte les limitacions de la situació actual. En general, el circuit compta amb 5 competicions en diferents localitzacions del món, però a causa de la pandèmia el circuit ha sofert algunes modificacions com les cancel·lacions de les competicions del Japó i el Canadà, les competicions es traslladaran a Europa per facilitar així la consecució de les mateixes sempre tenint en compte les restriccions pertinents de cada país. De moment, a més d’Andorra, estan confirmades les competicions de Fieberbrunn, Austria que està previst que es celebri del 6 al 12 de març, i del 20 al 28 de març el Xtreme Verbier, Suïssa. En aquesta última tindrà lloc la final.

A més, el FWT ha anunciat una novetat molt interessant i és que tots els esdeveniments del FWT seran retransmesos en directe al seu canal de Youtube i pàgina web: www.freerideworldtour.com.