Núria Castán Barón, rider de l’equip internacional de Head Snowboard, competirà en la tercera prova del Freeride World Tour (FWT) que se celebra a Fieberbrunn, Àustria, aquest dissabte dia 13 de març i on es disputarà el pas a la final de Verbier. La competició començarà a les 8:00h del matí i es podrà seguir en directe per la web del Freeride World Tour i en les seves xarxes socials, com al canal de  Youtube.

El clima als Alps durant aquest mes ha estat inusual amb vents càlids i escassetat de nevades que han complicat la preparació de la zona de competició, el que ha fet que els dies possibles de competició es retardin i finalment s’aconsegueixi fer aquest dissabte. L’objectiu de Castán és remuntar la posició en el rànquing general que va obtenir en les proves d’Andorra quedant en cinquè lloc i lluitar pel pas a la final de Verbier, Suïssa. Núria es mostra optimista per poder fer un bon descens complet i demostrar tot el seu potencial.

Àustria és una parada molt especial per al circuit perquè va ser a través de la competició en Fieberbrunn del Freeride World Tour que es va començar a acceptar la modalitat de freeride al país. A més, aquest any és fa la dotzena competició consecutiva a Wildseeloder, una zona de Fieberbrunn que ofereix les condicions perfectes per a una competició, ja que compta amb molt pendent, està molt exposada i suposa un repte per a tots els riders.

En general, el circuit compta amb 5 competicions en diferents localitzacions del món, però a causa de la pandèmia el circuit ha sofert algunes modificacions com les cancel·lacions de les competicions del Japó i el Canadà. Les competicions es traslladaran a Europa per facilitar així la consecució de les mateixes sempre tenint en compte les restriccions pertinents de cada país. Per aquest motiu, es va disputar una segona competició a Ordino Arcalís en substitució a la de Hakuba, Japó, i han estat treballant molt fort perquè és faci una altra segona competició a Àustria en substitució a la de Kicking Horse, Canadà, però per les condicions climatològiques l’organització ha decidit no fer-la. Està previst que la final a Verbier, Suïssa, es disputi del 20 al 28 de març.