Núria Castán Barón, rider de l’equip internacional HEAD Snowboards, ha quedat cinquena a la quarta prova del Freeride World Tour (FWT) celebrada aquest matí de diumenge a Fieberbrunn, Àustria. Castán es col·loca quarta del rànquing general, fet que li permet passar a la final que se celebrarà del 28 de març al 5 d’abril a Verbier, Suïssa, i s’assegura així una plaça per a competir a l’elit del freeride en la pròxima temporada.

Castán ha començat el seu descens des de l’Start 2, una sortida més tècnica i amb una inclinació més forta. Per a la posició del rànquing de Castán i la necessitat de finalitzar entre les quatre primeres per garantir-se una plaça pel FWT 2021, ha escollit una sortida i una línia més arriscada. La línia escollida juntament amb el seu entrenador, Narcís Vila, era una línia fluida, ràpida i amb diferents salts. El primer salt l’ha realitzat en una zona molt tècnica i complicada que no ha pogut completar.

Tot i la caiguda, Castán ha set capaç de seguir el descens i completar la línia amb els salts previstos. Finalment, ha obtingut 50 punts tot i la penalització de la caiguda. La classificació de la prova d’avui ha estat la següent: Marion Hearty amb 78.67 punts, Michaela Davis-Meehan amb 70.67 punts, Erika Vikander amb 66 punts, Michelle Locke amb 60 punts, Núria Castán amb 50 punts i Claudia Avon amb 25 punts.

Fieberbruun era la quarta i última prova de la temporada del FWT 2020. La final se celebrarà del 28 de març al 5 d’abril a Verbier, Suïssa. De les sis riders, les quatre que passen a la final son: Marion Haerty amb 30.000 punts, Michaela Davis-Meehan amb 24.000 punts, Erika Vikander amb 14.700 punts i Núria Castán amb 11.800 punts.