Núria Castán Barón, rider de l’equip internacional de Head Snowboard, competirà en la segona prova del Freeride World Tour (FWT) que se celebra a Ordino Arcalís, Andorra, demà dia 24 de febrer. La competició començarà a les 9:15h del matí i es podrà seguir en directe per la web del Freeride World Tour i en les seves xarxes socials, com al canal de  Youtube. L’objectiu de Castán és remuntar el resultat que va obtenir en la primera prova quedant en cinquè lloc i poder així començar amb força a casa i mantenir-se entre les quatre millors del món.

+ AIXÍ VA SER LA PRIMERA COMPETICIÓ DE NÚRIA CASTÁN AL FWT D’ORDINO

En general, el circuit compta amb 5 competicions en diferents localitzacions del món, però a causa de la pandèmia el circuit ha sofert algunes modificacions com les cancel·lacions de les competicions del Japó i el Canadà. Les competicions es traslladaran a Europa per facilitar així la consecució de les mateixes sempre tenint en compte les restriccions pertinents de cada país. Per aquest motiu, se celebra aquesta segona competició a Ordino Arcalís.

Núria Castán porta tot el cap de setmana preparant-se per aquesta segona prova a Andorra on intentarà quedar entre les quatre primeres per mantenir-se dins de la classificació per a la final. Castán es mostra optimista per poder fer un bon descens complet, millorar el resultat de la primera prova de la qual va obtenir bones sensacions i demostrar tot el seu potencial en una muntanya que es coneix molt bé.

De moment, a més d’Andorra, estan confirmades les competicions de Fieberbrunn, Àustria, que està previst que se celebri del 6 al 12 de març, i del 20 al 28 de març al Xtreme Verbier, Suïssa. En aquesta última tindrà lloc la final.