Núria Castán Barón, rider de l’equip internacional HEAD Snowboards, competirà en els pròxims dies la segona prova del Freeride World Tour (FWT), competició més important de freeride del món. La segona prova del circuit se celebra a Kicking Horse Golden BC, Canadà, i està prevista entre el 7 i el 12 de febrer, en funció de les condicions meteorològiques. El primer dia possible per celebrar la competició era demà, 6 de febrer, però s’ha posposat per la manca de visibilitat.

Després del debut espectacular de Núria Castán, ambaixadora global de WearColour, a Hakuba, Japó, la rider catalana està preparada per a demostrar tot el seu potencial a un dels llocs més llegendaris de freeride del Canadà, conegut per la seva condició tècnica i dinàmica. Núria Castán, primera espanyola a debutar per rànquing en el Freeride World Tour (FWT), va estar molt a prop del podi en la primera prova a l’escollir una línia tècnica i arriscada, descendint per una canal i executant quatre salts.

Al Canadà, està preparada per a millorar la cinquena posició aconseguida al Japó i, fins i tot, per lluitar pel seu primer podi a l’elit del freeride. La carrera es podrà veure en streaming a la web del Freeride World Tour i a les seves xarxes socials, com en el canal de Youtube.

En la primera carrera de la temporada, a Hakuba, va pujar al podi la francesa Marion Haerty, l’australiana Michaela Davis-Meehan i l’estatunidenca Erika Vikander. Hakuba era la primera prova de quatre que se celebraran en la temporada FWT 2020.

La tercera prova se celebrarà entre el 28 de febrer i el 3 de març a Ordino Arcalís, Andorra. Del 7 al 13 de març se celebrarà la quarta prova a Fieberbrunn, Àustria, i la final es disputarà del 18 de març al 5 d’abril a Verbier, Suïssa.

De les sis participants només podran disputar la final les quatre millors riders del rànquing una vegada celebrades les quatre primeres proves.