Amb aquesta victòria, l’esportista de la RFEDI-Spainsnow es posiciona segona en la classificació-cació de Copa d’al Món halfpipe FIS.

Ja ho va demostrar en la primera prova de la Copa d’el Món a Copper Mountain, Queralt Castellet aquesta-ba disposada a posar tota la carn a la graella després d’haver segellat “la millor temporada de la seva vida” la temporada anterior.

Amb aquell or a Colorado, i no tan bona sort en la segona parada a Secret Garden (Xina), Queralt comença 2020 amb força i demostrant els resultats d’una gran pretem-rada i s’ha emportat l’or a la Copa del Món FIS Laax Open a Suïssa gràcies a una primera ronda de 90 punts. Victòria que ja semblava intuir després del primer lloc amb el qual es classificava per a la final dijous passat amb 89 punts.

Després d’ella les xineses Xuetong Cai i Jiayu Liu que han acabat en segona i tercera posició respectivament.

El de Laax és un “pipe” resultón per Queralt on va ser 2a a la Copa d’el Món de 2019 i 3a en la de 2018. Amb aquest resultat de dissabte, Castellet es posiciona segona al circuit de halfpipe FIS després de Jiayu Liu.

“Malgrat que Laax és com competir a casa per a mi i que havia aconseguit classificar-me en primera posició fa un parell de dies, no les tenia totes avui “comenta la de Sabadell. “Ara mateix estic en un núvol, estic molt feliç i emocionada. L’acollida ha estat molt emocionant ja que sóc l’única europea competint, així que res més guanyar s’ha bolcat tot el món. Això és gràcies a l’esforç i a les condicions de l’pipe que eren perfectes i estava com un somni per a mi “, afegia la de Sabadell.