Una sensacional ronda de Thibault Magnin amb el seu millor esquí i planxant tots els trucs que ha executat de manera molt sòlida li ha permès tancar aquesta Copa del Món de Tignes (FRA) amb un 5è lloc que suposa la seva millor posició a Copa del Món

Thibault Magnin (RFEDI) ha aconseguit el millor resultat de la seva carrera esportiva amb un sensacional cinquè lloc a la mítica estació francesa de Tignes. Ho ha fet després d’accedir a la final per primera vegada també aquesta temporada amb un gran tercer lloc que li va permetre accedir a aquesta instància desenvolupada durant la jornada del 18 de març. A la final, Magnin ha executat els seus millors trucs d’una forma sòlida a la segona ronda permetent així finalitzar en la 5a posició definitiva suposant el millor lloc en què ha acabat durant tota la seva jove trajectòria.

Això em dóna molta energia i és el meu millor resultat a Copa del Món i em dóna molta confiança per al futur

En aquest sentit, el freeskier de Spainsnow ha tingut un inici irregular en què tan sols ha pogut aconseguir 35 punts i col·locant-se a la 13a posició provisionalment. Tot i així, el millor per a l’esportista de la RFEDI encara havia de venir. Gràcies a una segona ronda súblim en què va planxar tots els trucs que volia executar, li va servir per acabar una espectacular puntuació de 89.25 que el va fer pujar fins a la 5a posició definitiva. Cal destacar que a la segona ronda de baixades, Thibault va ser el segon competidor que va fer la millor baixada de tots els aspirants. Durant aquesta prova, va executar un switch back to back 10, a la zona de rails 4 in back to back ia l’últim salt un bio 14.

Després d’aconseguir el millor resultat històric de la seva vida a la Copa del Món, el freeskier de Spainsnow va manifestar que “la veritat és que molt content. Han estat mesos difícils mentalment. No arribava a planxar les meves rondes ni esquiar com jo ho sé. Avui per fi he estat jo mateix i esquiar com jo ho sé fer. Això em dóna molta energia i és el meu millor resultat a Copa del Món i em dóna molta confiança per al futur i afronto el que queda amb moltes ganes”.

L’entrenador de l’equip del Movistar Freeski Team, Josep Gil, destaca que el 5è lloc obtingut per Magnin “és un resultat que ell volia. El top 3 era una mica lluny. Volíem venir aquí a Tignes per arribar al top 5 i ho hem aconseguit així que contents amb el resultat del nostre integrant de Spainsnow. Vam decidir sortir a buscar la mateixa ronda d’ahir, esquiar molt net i ens ha sortit bé. Les rondes eren molt altes però tot i així Thibault va esquiar molt bé i els jutges els ho han valorat.

La següent prova de Copa del Món es disputarà a Silvaplana (Suïssa) on el Movistar Freeski Team al complet amb la presència de Thibault i Javi Lliso (FMDI-COLMR) disputarà la darrera prova d’aquest exigent circuit del 23 al 25 de març.