Després de l’acord signat el passat divendres 13 de novembre, entre la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI) i la marca de calçat esportiu Merrell, aquesta es converteix en nou membre del pool de marques de l’entitat. Fruit d’aquest compromís, la marca passarà a ser proveïdor de calçat oficial dels integrants dels equips nacionals de la RFEDI amb diferents models per a la temporada 2020-2021.

Els escollits són MQM FLEX 2 GTX, ZION GTX i MTL LONG SKY.

Els esportistes de la RFEDI fan una preparació física molt completa en la qual passen gairebé els mateixos dies entrenant sobre neu que fora d’ella, per aquest motiu, anar ben equipats amb material específic d’outdoor resulta fonamental. Així, el contracte de col·laboració s’estén, per ara, fins a abril de 2022, per la qual cosa cobrirà les properes dues temporades de competició. Durant la vigència de l’acord, Merrell i la RFEDI generaran diferents campanyes de contingut en xarxes socials i sessions de fotos dels esportistes amb els productes. Per la seva banda, la RFEDI es compromet a donar presència a Merrell en alguns esdeveniments de la Copa Espanya i que Merrell, per la seva banda, faci ús en les seves comunicacions de Proveïdor Oficial de la RFEDI.

 

Segons el director esportiu de la RFEDI, Olmo Hernán: “que una marca que té productes de tant nivell estigui amb nosaltres és garantia de productes d’altíssima qualitat i pensada per a l’elit. A més, demostra que la RFEDI i la seva marca Spainsnow són atractives per a mercats tan amplis com és el de l’calçat esportiu i això ens dóna confiança en el treball que portem ja 7 anys realitzant “.

Finalment, des del punt de vista de Laura Viñals, màrqueting manager de Merrell Espanya: “Des de Merrell estem molt contents de poder començar aquesta nova aventura amb la RFEDI, una Federació àmpliament coneguda tant al nostre país com a nivell internacional. La presència de Merrell a nivell mundial permet activar campanyes amb la Federació, així com amb els seus esportistes allà on estiguin. Amb aquesta nova col·laboració seguirem millorant els nostres productes d’hivern, gràcies al feedback per part dels esportistes i l’equip tècnic. Amb gairebé 40 anys d’experiència, Merrell segueix apostant pels esports outdoor a el més alt nivell i per això, estem orgullosos de poder col·laborar amb la RFEDI i els seus atletes dotant-los de l’calçat necessari per als seus entrenaments”.