Amb un disseny inspirat en les ulleres que fan servir els pilots de caces, la màscara Marshall de Spy presenta una lent esfèrica que imita la geometria dels teus ulls per reduir la fatiga i la distorsió, brindant un rendiment superior a unes ulleres elegants i discretes.

La Marshall compta amb la innovadora lent Happy Definition (HD +) SPY, ajustada per augmentar l’estat d’alerta a el temps que proporciona un color i contrast millorats i una òptica resistent als impactes i sense distorsions més claredat òptica. Ve amb una lent de bonificació HD + premium gratis perquè estiguis cobert en qualsevol condició de llum, i amb un 100% de protecció UV que protegeix contra la perjudicial llum solar a gran altitud.

Està fabricada a mida amb poliuretà flexible i durador per usar-la diverses temperatures, i compta amb Scoop, el sistema de ventilació patentat per Spy, que augmenta el flux d’aire i disminueix la boira que causa la suor i la humitat. A més, està equipada amb l’escuma facial Isotron ™ de triple capa amb billó Dri-Force. que absorbeix la humitat i brinda comoditat mentre elimina la suor que causa la boira de la seva cara.

La Marshall, compatible amb els cascos més populars de la planeta, té a més una corretja folrada de silicona evita que les ulleres es rellisquin pel nucli.

Les Marshall decorades pel rider i artista danès Danny Larsen, un dels més prestigiosos dins del món de l’snowboard, són les més discretes entre tota la col·lecció, amb el seu elegant color bronze.