Aquesta és una bona selecció dels millors productes de les marques Northwave i Drake per a les dones a les que els apassiona el surf de neu.

Northwave – Domino Hybrid
Una bota dʻalta qualitat, però a un preu assequible. La Domino Hybrid és l’elecció ideal per a all-mountain i freestyle gràcies a un alt grau de versatilitat que la fa adequada per a qualsevol estil sobre la taula. Incorpora el sistema SPIN, que tanca eficaçment la part superior de la bota, i el sistema Heel Locker, que envolta el turmell i el protegeix dels cops. Per últim, presenta una part superior completament nova i una elegant combinació de colors.

Preu de venda recomanat: 279,99 Euro

Northwave – Devine Hybrid
Aquesta bota té característiques clau que la fan versàtil i adaptable a qualsevol estil de conducció. Amb un color cridaner i un disseny modern, les Devine Hybrid incorporen la tecnologia Heel Locker, que subjecta el taló, i el sistema SPIN -que tanca eficaçment la part superior de la bota-, així com una nova sola de crispetes per crear una barreja ideal de flexibilitat i protecció contra impactes.

Preu de venda recomanat: 319,99 Euro

Drake – Jade
Pels riders que busquen una excel·lent adaptabilitat i flexibilitat en les seves fixacions, la Jade és la indicada. Lleuger com una ploma, incorpora la Honey Strap, un tancament de TPU durador i còmode, i la base Delta Evo, una garantia de versatilitat i seguretat, especialment quan es tracta d’esmorteir l’impacte després d’un salt. Finalment, el respatller alt Spade ofereix una flexibilitat superior i una durabilitat millorada.

Preu de venda recomanat: 199,99 Euro

Drake – DFL Pro
La proposta de gamma més alta entre les taules dissenyades per a riders. Una autèntica bellesa, i no només pel seu aspecte: el pop i la capacitat de resposta estan al més alt nivell, gràcies a una barra de carboni al centre de la taula. Per fer-la única i perfecta per als entusiastes més experimentats, compta amb un camber Smooth Classic, per a una sensació d’estabilitat i seguretat, tant si abordes salts com si agafes velocitat a la pista.

Preu de venda recomanat: 459,99 Euro

Per a més informació sobre els productes Northwave, visiteu Northwave.com.