L’equip nacional femení d’esquí de fons està preparat per atacar les primeres curses de la temporada. Carola Vila i Gina del Rio correran el pròxim cap de setmana les curses FIS de Santa Caterina, a Itàlia.

L’equip va tancar fa una setmana la seva última estada en neu prèvia a les primeres competicions del pròxim cap de setmana. A Davos (Suïssa), Carola Vila i Gina del Rio van acabar de perfilar la seva preparació. Després, van tenir uns dies de descans a casa i avui dilluns han iniciat el viatge a Itàlia, per entrenar i preparar les primeres carreres del cap de setmana a Santa Caterina.

29.09.2023, Oberhof, Germany (GER):
Carola Vila Obiols (AND) – Cross-Country, race, ZLK, Oberhof (GER). www.nordicfocus.com. © Reichert/NordicFocus. Every downloaded picture is fee-liable.

El menú a terres italianes serà un sprint el dissabte dia 2 i una 10km interval start clàssic per al diumenge dia 3. Una vegada finalitzades aquestes primeres curses, la següent parada serà a Goms (Suïssa) del 8 al 10 de desembre, per competir a la primera Copa d’Europa. Després, la planificació de l’equip dependrà de la neu que hi hagi a Andorra. Si n’hi ha, l’equip entrenarà a casa, i si no la idea és fer-ho als Alps.

Més informació, en aquest enllaç