Finalitzen els Campionats d’Espanya d’esquí alpí en les modalitats de Slalom i Slalom Gegant amb resultats excel·lents per al Team Fischer. L’estació granadina de Sierra Nevada va acollir els Campionats d’Espanya en la modalitat de Slalom i els atletes del Team Fischer: Núria Pau, Juan del Campo i Mirentxu Miquel van aconseguir pujar el podi, obtenint un gran triplet per a la marca austríaca. Nuria Pau es va proclamar Campiona d’Espanya després de marcar el millor temps a les dues mànigues i avantatjar Arrieta Rodríguez en +0,18 segons. El tercer calaix del podi ho va obtenir la també membre del Team Fischer Mirentxu Miquel.

En categoria masculina, Juan del Campo es va penjar la medalla de plata després de finalitzar l’eslàlom per darrere de Joaquim Salarich. Del Campo va marcar el millor temps a la primera mànega però un petit error a la segona el va privar d’aconseguir el Campionat.

L’Eslàlom Gegant dels Campionats d’Espanya es va disputar a l’estació catalana d’Espot Esquí i, en categoria femenina, el Team Fischer va aconseguir un nou doblet amb la victòria de Mirentxu Miquel i la medalla de plata per a Núria Pau. Miquel va fer una gran primera mànega que li acostava a l’or i Pau va superar Miquel a la segona mànega però no va ser suficient per arrabassar-li la primera plaça. Miquel va vèncer amb una diferència final de +0,57 segons.

Així, el Team Fischer tanca els Campionats d’Espanya d’esquí alpí en les modalitats més tècniques amb un total de 5 medalles: 2 ors, 2 plates i 1 bronze.