Retenir la calor i aportar màxima versatilitat, lleugeresa i comoditat. És el que té la nova Arctic Patrol H2Flow Parka d’Helly Hansen, la peça d’abric definitiva que s’adapta a totes les temperatures i nivells d’activitat fluctuants. La nova parka plomissol forma part de la col·lecció Arctic Patrol i el seu disseny urbà s’inspira en els professionals que treballen en les dures condicions de l’Àrtic i està disponible tant en versió femenina com masculina.

Per fer front a les temperatures més baixes durant més temps, Helly Hansen ha sumat l’Arctic Patrol H2Flow Parka a la seva guardonada col·lecció urbana. A més a més d’una protecció extrema, ofereix un disseny espectacular. Està confeccionada amb plomissol d’ànec d’origen responsable i l’innovador i exclusiu sistema intel·ligent de regulació de la temperatura H2FLOW™ que garanteix una total comoditat en qualsevol circumstància.

Com funciona la conducció tèrmica?

La combinació estratègica dels canals d’aïllament H2FLOW™, amb folre interior de grafè amb propietats de conducció tèrmica ajuda a igualar la temperatura de la pell enviant la calor de les parts més calentes del cos a les zones més fredes. Aquesta tecnologia permet controlar i retenir la calor o deixar fluir lʻaire a través de cremalleres de ventilació estratègicament situades. Cal tenir en compte, a més, que el grafè també augmenta la durabilitat del teixit i ofereix propietats antiestàtiques i de neutralització d’olors.

La parka està confeccionada amb un aïllament de plomissol 90/10 de primera qualitat i teixit CORDURA®, i juntament amb una construcció articulada i zones de reforç, garanteix el màxim confort i durabilitat durant un ús intensiu

La parka està confeccionada amb un aïllament de plomissol 90/10 de primera qualitat i teixit CORDURA®, i juntament amb una construcció articulada i zones de reforç, garanteix el màxim confort i durabilitat durant un ús intensiu. Les múltiples butxaques, la caputxa ajustable i les polaines completen aquesta parka altament tècnica, dissenyada per oferir el nivell de rendiment i protecció total en què confien els científics i investigadors de l’Àrtic.

Entre altres detalls que inclou i que marquen la diferència destaquen la cremallera principal bidireccional per ajustar-la i treure-la fàcilment, nombroses butxaques per a l’emmagatzematge i elements reflectors plegables per guanyar en visibilitat.

Característiques Helly Hansen Arctic Patrol H2Flow Parka

Contingut de fibra: Exterior: 100% Poliamida

Folre: 100% Poliamida

Folre 2: 100% Polièster reciclat

Aïllament: 90% plomissol d’ànec, 10% ploma d’ànec

Aïllament de la part posterior: 100% polièster reciclat

Pes: 1160g

Tecnologia H2FLOW™
Seny
Allied Feather & Down®
Cremallera bidireccional YKK®
Doblecs i caputxa ajustable
Disseny de 5 butxaques
Butxaques interiors per guardar petits objectes de forma segura
Cremalleres de ventilació mecàniques
Elements reflectors plegables
Teixit antiesquinçament
Polaines de neu ajustables a la part inferior del camal
Punys interiors de canalé
Tractament repel·lent a l’aigua duradora (DWR)
Tapeta davantera/solapa antitempta
Sense PFC
Plomó RDS

P.V.P.: 800 €

Talles: S – 2XL

Colors disponibles: Patrol Orange o negre

Més informació: www.hellyhansen.com