La marca icònica de botes d’esquí llança Shadow, una nova bota amb una construcció revolucionària que incrementa la precisió i la transmissió de potència. Lange s’endinsa en una nova era amb les botes d’esquí Shadow. La culminació de llargs anys de desenvolupament i investigació han donat lloc a una bota d’esquí nova amb una construcció millorada i innovadora que marcarà un abans i un després en la forma d’esquiar

Les Shadow són una fusió de rendiment i confort. La bota Shadow compta amb una doble tecnologia inspirada en lexperiència i el saber fer de Lange al més alt nivell. D’una banda, el Suspension Blade, que confereix al producte un disseny distintiu i perfilat; d’altra banda, el Double Pivot, que perllonga els eixos de la bota per a un pivot òptim.

L’objectiu d’aquestes dues innovacions, que convergeixen a l’Assisted Performance System, és proporcionar un moviment natural i intuïtiu als esquiadors. Inspirat en les sabatilles de running amb placa de fibra de carboni i en les suspensions de les bicicletes de muntanya, aquest sistema afavoreix el rendiment i intensifica la sensació de facilitat de moviment. Les Shadow acompanyen de manera natural els esquiadors en els seus moviments, guiant els seus desitjos per assaborir el pur plaer d’esquiar.

Aquestes innovacions tècniques incrementen la potència de la bota amb força física menor, així com l’absorció de vibracions i un rebot que s’incrementa al 26% amb menys esforç físic.

Aquesta bota innovadora necessitava un botí revolucionari al seu mateix nivell. Per això, Lange també ha treballat en un botí únic, còmode i confortable. El botí amb tecnologia Auxetic compta amb una construcció en forma de bresca que es termoforma per adaptar-se als revolts del peu.

A més, la puntera està fabricada sense costures, com una única peça, de manera que s’evitin els frecs a la pell. El seu disseny deixa espai als metatarsos i es redueixen els punts de pressió per a un millor ajustament. Lange aconsegueix així la unió perfecta entre rendiment i comoditat amb les noves botes Shadow.

SUSPENSION BLADE I DOUBLE PIVOT

Beneficis per a l’esquiador:

Major avantatge = més potència amb menys esforç.

Absorció de suspensió i amortiment de vibracions.

Augment del rebot.

Flexibilitat constant.

Un folre revolucionari per a un millor ajustament personal.

Folre revolucionari cosit en una sola peça per evitar rascades de costures, precís i suau.

Un nom icònic, l’encarnació del treball a les ombres.

La SHADOW porta un nom icònic. Un nom que no ha estat elegit a l’atzar. Desenvolupada en secret als nostres tallers d’R+D, la SHADOW encarna el treball experimental realitzat a les ombres més profundes. Aquest meticulós treball, allunyat de la resplendor dels focus, encapsula els valors fonamentals de la nostra visió de futur: minuciositat, perseverança i passió, que han forjat la nostra sòlida reputació.

Més informació en aquest enllaç www.lange-boots.com