Gina del Rio porta un inici de temporada en què no ha abaixat del podi en cap cursa. De fet, l’andorrana ha estat entre les dues primeres posicions a totes les proves júnior que ha disputat des que va començar el curs.

El passat cap de setmana, durant la Copal d’Europa de Goms (Suïssa), Del Rio va assolir tres podis en categoria júnior. Divendres va ser segona a la cursa sprint, mentre que dissabte va aconseguir la victòria a la cursa de 5km interval start en clàssic. Per últim, el cap de setmana el va tancar amb una nova segona plaça, ara a la cursa de 10km mass start en patinatge.

29.09.2023, Oberhof, Germany (GER):
Gina Del Rio (AND) – Cross-Country, race, ZLK, Oberhof (GER). www.nordicfocus.com. © Reichert/NordicFocus. Every downloaded picture is fee-liable.

Però, la temporada va començar per ella la setmana anterior, a Santa Caterina Valfurva, quan va disputar dues proves, l’sprint i una 10km en clàssic. A les dues va ser també 2ª.

Entrenaments a Seefeld

Després de les curses del passat cap de setmana a Goms, l’equip de fons femení, amb Carola Vila i Gina del Rio, entrenarà aquesta setmana a Seefeld (Àustria) per tal de preparar la pròxima competició, que serà la segona OPA Copa d’Europa, en aquest cas a Sant Ulrich am Pillersee (Àustria), el 21 i 22 de desembre amb un sprint el 21 i una cursa de 20km interval start clàssic en categoria sènior, i 10km en la junior.