Amb més de 140 anys d’història, la marca amb seu a Noruega ha estat pionera en les majors innovacions en roba d’abric tècnica per a la indústria de l’esquí. Des dels primers teixits de pelfa fins el lleuger aïllament LIFALOFT ™, Helly Hansen sempre s’ha inspirat en els professionals de la neu i ha confiat en ells a l’hora de crear equips en què puguin confiar durant tot l’hivern. La nova jaqueta d’esquí femenina, la Pinnacle Jacket marca un pas més enllà i està dissenyada per a superar les expectatives dels professionals i entusiastes.

Forma part de la Resort Ski Collection Tardor / Hivern 2020 de Helly Hansen, que combina dissenys clàssics amb tecnologia innovadora de termoregulació per mantenir càlid, fresc i sec mentre sents la muntanya.

·Tot el que fem a Helly Hansen es basa en com podem millorar l’experiència de l’consumidor a través de la calidesa i la protecció dels elements”, destaca Philip Tavell, director general de la categoria d’esquí a Helly Hansen. “Tant per als entusiastes com per als esquiadors més exigents, la col·lecció Resort Ski està dissenyada per rendir a el més alt nivell amb dissenys clàssics i funcionals”.

La nova HH jaqueta Pinnacle deu el seu nom a una secció de la icònica turó on se celebren les curses d’esquí de Kitzbuehel. La femenina HH Pinnacle Jacket està dissenyada amb característiques intel ligents per augmentar la comoditat i el rendiment. Compta amb el nou sistema de ventilació H2Flow ™ Air Force, provat en laboratori, per a un control òptim de la temperatura. Al millorar l’exclusiu sistema de termoregulació H2Flow ™ de Helly Hansen, el nou sistema de ventilació H2Flow ™ Air Force ofereix refredament ràpid atribuït a la ubicació estratègica de la ventilació.

Les cremalleres al llarg dels costats frontals de la jaqueta s’obren per forçar el flux d’aire cap a dins, al voltant de el cos i cap a fora a través de les sortides d’aire situades a banda i banda de el panell del darrere. L’aire forçat refreda a l’usuari en un instant i millora el flux d’aire general. Això ajuda a assecar la jaqueta de dins cap a fora i manté a l’usuari fresc i còmode durant l’activitat d’alta intensitat.

Carácterísticas tècniques

Confecció de teixit HELLY TECH® altament impermeable i transpirable per mantenir a l’usuari sec i protegit en condicions adverses

Teixit de grau professional elàstic en quatre direccions que permet un rendiment òptim sense restriccions

Caputxa extraïble i compatible amb casc

Life Pocket + que manté els telèfons mòbils i els dispositius electrònics tres vegades més calents i confortables que una butxaca normal perquè els telèfons funcionin fins i tot en els dies més freds

Més informació en aquest enllaç