Desenvolupada tenint en compte les aportacions de l’equip de rescat de muntanya de Seattle, la nova Odin Pro Shield Softshell Hybrid Jacket de Helly Hansen és una jaqueta híbrida per a clima fred que millora la versatilitat tal com exigeixen les aventures a la muntanya amb condicions canviants.

Compte amb un folre polar tècnic i una membrana tova que garanteix una gran durabilitat i protecció davant dels elements, així com una agradable calidesa. Alhora, continua sent transpirable per evitar passar calor durant una pràctica esportiva exigent en activitats d’acampada i senderisme, muntanyisme i trekking.

Aquesta Primavera / Estiu, Helly Hansen segueix impulsant el disseny i l’enginy dels seus productes outdoor amb la nova i versàtil Odin Pro Shield Softshell Hybrid Jacket, una membrana tova híbrida (53% polièster, 40% poliamida i 7% elastà) i una jaqueta interior de folre polar. reconeguda col·lecció Odin de la marca noruega ha estat desenvolupada amb i per als professionals de l’outdoor, i ofereix la protecció meteorològica més completa i específica amb dissenys lleugers i funcionals.

En aquest sentit, Philip Tavell, director general de la categoria de muntanya de Helly Hansen, destaca que: “Els professionals de recerca i rescat s’enfronten regularment a situacions d’alta pressió en condicions climàtiques exigents i entorns difícils, per això sempre tractem de innovar els nostres productes per satisfer millor les vostres necessitats.” El folre polar resistent per a qualsevol clima, inclou un tractament repel·lent a l’aigua sense PFC per garantir una protecció impermeable, sense deixar de ser càlid i elàstic, i sense productes químics nocius. Alhora, que incorpora una construcció articulada i compatible amb l’equip per a un màxim confort i ajustament.

Tavell també explica que “el folre polar utilitzat en aquesta jaqueta és un teixit que compleix tots els criteris. Ofereix resistència a la intempèrie amb la durabilitat d’una peça softshell, però amb la transpirabilitat i comoditat d’un folre polar tradicional”.

El folre polar utilitzat en aquesta jaqueta és un teixit que compleix tots els criteris. Ofereix resistència a la intempèrie amb la durabilitat d’una peça softshell, però amb la transpirabilitat i comoditat d’un folre polar tradicional

A més de la seva versàtil funcionalitat, fa que la jaqueta pugui fer-se servir com a capa intermèdia o de forma independent. Inclou punys de perfil baix per facilitar-ne l’ús, així com per fer més fàcil l’aparellament amb accessoris d’exterior.

Altres detalls addicionals són el localitzador Recco®, la caputxa compatible amb el casc i les butxaques amb cremallera estratègicament situats per ser funcionals, els pegats sense costures a les aixelles i la caputxa compatible amb el casc que aporten encara més comoditat i mobilitat a la nova jaqueta. La nova Odin Pro Shield Softshell Hybrid Jacket es fabrica de manera responsable amb el procés de fabricació tèxtil certificat bluesign®, que millora la seguretat i redueix els residus a cada pas de la cadena de subministrament de roba.

Més informació sobre les innovadores tecnologies i la col·lecció Odin a www.hellyhansen.com P.V.P.: 180 €. Està disponible en dissenys específics per a home i dona.