L’Elevation Infinity 2.0 Jacket de Helly Hansen és una de les tres peces de roba de la nova col·lecció ULLR que utilitza la tecnologia LIFA INFINITY PRO™ amb la membrana LIFA INFINITY™, totalment impermeable i transpirable. Aquesta membrana incorpora un rendiment repel·lent a l’aigua duradora, aconseguida sense l’ús de productes químics. Utilitzant la tecnologia LIFA®, una fibra patentada per Helly Hansen que és lleugera i hidrofòbica, la nova membrana es combina amb el teixit 100% LIFA®, creant una tecnologia revolucionària que compleix amb la impermeabilitat i transpirabilitat extremes de la construcció HELLY TECH® Professional.

Crea una tecnologia revolucionària que compleix amb la impermeabilitat i transpirabilitat extremes de la construcció HELLY TECH® Professional.

Amb una eterna protecció repel·lent a l’aigua (que mai no necessita ser reimpermeabilitzada amb un tractament químic després del seu ús), aquesta tecnologia és duradora i duradora alhora que ofereix un rendiment superior de nivell professional. Dissenyada per i per a professionals La jaqueta Elevation Infinity 2.0 Jacket segueix la guardonada jaqueta Elevation Infinity Shell, llançada a l’anterior temporada d’hivern. Gràcies a les aportacions d’esquiadors professionals com Mattias Hargin, Emil Stegfeldt i Simon Hillis, l’equip de disseny de Helly Hansen ha realitzat a la jaqueta els ajustaments tècnics necessaris per satisfer les necessitats professionals.

Els esquiadors de freeride solen utilitzar ràdios per comunicar-se a la muntanya, per la qual cosa s’ha dissenyat un enllaç entre la butxaca interior i la butxaca exterior del pit, el qual permet als professionals passar un cable i enganxar un filtre a la seva caputxa, coll o motxilla. Les butxaques també són essencials, per la qual cosa aquesta jaqueta compta amb 2 butxaques al pit, incloent un Life Pocket+™ que manté els dispositius mòbils funcionant durant més temps en entorns freds, 1 butxaca més gran al pit i 2 butxaques inferiors per a les mans.

“Aquesta temporada volíem oferir encara més dissenys amb la nostra revolucionària tecnologia responsable d´impermeabilitat i transpirabilitat LIFA INFINITY PRO™”, sosté Philip Tavell, Director general de la línia d´esquí de Helly Hansen. “La visió professional és al cor del que fem, i tenim la sort de treballar estretament amb els nostres esquiadors professionals per afinar els nostres dissenys i aportar-los tot el necessari per a la seva protecció i rendiment a la muntanya”.