El campionat que va tenir lloc a l’estació de la Vall d’Aran el cap de setmana va tancar amb més de 200 participants, superant les adversitats meteorològiques.

La Fundació Jesús Serra, del Grup Catalana Occidente, va celebrar per tretzè any consecutiu el seu trofeu d’esquí amb gran èxit de participació malgrat les condicions climatològiques. Ona Rocamora i Aingeru Garai es van emportar un renyit i disputat Trofeu Fundació Jesús Serra a l’Stadium de Baqueira Beret.

El dissabte 7 de març, l’equip de Stadium Beret al costat de el Comitè Tècnic de la cursa van decidir ajornar les proves per les condicions meteorològiques i la falta de garantia en la seguretat dels esportistes.

El temps i la forta nevada no van acompanyar i van afectar a les proves de l’eslàlom gegant, tenint així de prendre la decisió d’ajornar la jornada de dissabte a l’endemà. Tot l’equip implicat en l’organització va decidir disputar el gegant i paral·lel en un sol dia, de manera que, es van avançar les proves i es va reduir el nombre de participants en les finals, sent finalment les 16 millors marques, tant femenina com masculina, les que van accedir a disputar el paral·lel.