Les noves lleres Ultimate Carbon by Martin Fourcade, edició limitada de Julbo estan fabricades en carboni, un material excepcionalment lleuger i inalterable. Un model esportiu d’alt nivell per excel·lència, i adaptable a la pràctica de qualsevol esport a l’aire lliure.

Equipades amb lents fotocromàtiques, i totes les innovacions tècniques característiques de Julbo, una estructura excel·lentment ventilada, material soft exclusiu en les varetes regulables, visió panoràmica …. Conjuntament dissenyades amb l’esquiador olímpic Martin Fourcade, d’edició numerada i limitada (Només es comercialitzen 347 unitats), en honor a el nombre de participacions de Martin en el circuit internacional al llarg de la seva trajectòria esportiva i sempre amb Julbo com a companys de viatge.

Una visió clara i contrastada al llarg de tot el dia
Les lents Reactive Photochromic (cat. 1 a 3 – índex de transmissió de la llum visible: 13% – 72%): s’enfosqueixen o aclareixen segons la intensitat lluminosa, adaptant-se així a tots els canvis de contrast de el terreny i tecnologia NTS mitjançant la qual la lent s’enfosqueix o s’aclareix a qualsevol temperatura ractament antibaf intern i tractament a la cara externa, que evita la brutícia, facilita la neteja i afavoreix el lliscament de l’aigua per la lent.

Visió panoràmica: Gran superfície de lents per a un camp de visió màxim.

Carbon Frame: Barra 100% carboni que garanteix una estabilitat màxima de les ulleres.

Altres característiques tècniques són:

-3D Fit Nose: Amb els seus plaquetes que s’ajusten a tots els angles, les ulleres s’adapten a tots els tipus de pont per oferir una subjecció impecable en qualsevol circumstància.
-Full Venting: Estructura molt ventilada de les ulleres que permet una circulació total de l’aire impedint així la formació de baf.
-Varetes Comfort fit: Dissenyades per garantir una bona subjecció amb total comoditat, fins i tot amb casc.
-Regulables amb Grip Tech: Material Soft exclusiu en les varetes, antiadherent a els cabells, que garanteix una subjecció perfecta i un confort absolut.

Les ulleres Julbo Ultimate Carbon by Martin Fourcade estan disponibles a la combinació de colors negre, amb detalls en daurat. Pes 27 grams.