Fa més de 140 anys que els millors professionals confien en Helly Hansen per mantenir-se protegits dels elements. Amb un enfocament innovador i amb seu a Noruega, la marca ha impulsat la indústria de la roba exterior amb noves tecnologies per satisfer les canviants necessitats dels professionals. Aquest hivern, la col·lecció Ullr utilitza les tecnologies més innovadores de la marca a la nova HH Powderqueen 3.0 Jacket per home i dona.

La col·lecció Ullr dóna la benvinguda a la HH Powderqueen 3.0 Jacket, que s’ha actualitzat en funció de la informació i aportacions realitzades per l’equip d’esquí canadenc. Amb actualitzacions en els punts d’interacció clau, inclòs un accés més fàcil a les butxaques inferiors i la cremallera davantera central, la nova edició de la jaqueta ofereix més comoditat i llibertat de moviment a les pistes. La HH Powderqueen 3.0 Jacket també està confeccionada amb el teixit professional HELLY TECH® de confiança de la marca per a una màxima protecció contra l’aigua i transpirabilitat, aïllament Primaloft® Black Eco per a una comoditat lleugera a partir de materials reciclats postconsum i un Life Pocket + ™ .

“Ens esforcem constantment per repensar els nostres dissenys i, utilitzem les aportacions dels nostres professionals que passen els seus dies a la muntanya, als qui permetem evolucionar mitjançant noves tecnologies”, explica Philip Tavell, director general de la categoria d’esquí a Helly Hansen. “Tenim la sort que els nostres professionals confien en les nostres equipacions per mantenir-se protegits; però, no ens aturem aquí. Ens esforcem per seguir innovant per impulsar la indústria i brindar als nostres consumidors la més alta qualitat que puguin trobar “.