Helly Hansen amplia la col·lecció ULLR amb peces tan innovadores com la Women’s Elevation Infinity Shell Jacket. La col·lecció està dissenyada per a aventures de freeride o llargues escapades a la muntanya. La marca noruega aprofita tots els coneixements professionals de les col·leccions ULLR anteriors i les aportacions dels esquiadors de freeride més joves per crear aquesta jaqueta dʻesquí femenina dʻalt rendiment.

Desenvolupada per esquiadors professionals, la Women’s Elevation Infinity Shell Jacket està dissenyada per a l’esquí d’alt rendiment i és la culminació de la tecnologia impermeable/transpirable més avançada i fabricada de manera responsable. Incorpora la innovadora LIFA INFINITY PRO™, la tecnologia impermeable/transpirable més duradora i responsable del mercat. La LIFA INFINITY PRO™ ofereix un rendiment hidròfug durador sense utilitzar productes químics, fet que suposa un avantatge per a l’usuari i per al medi ambient. És una fibra patentada per Helly Hansen que és lleugera i hidrofòbica. La membrana es combina amb el teixit frontal 100% LIFA®, creant una tecnologia que ofereix un rendiment durador i de nivell professional.

Aquesta revolucionària tecnologia també garanteix que les dues jaquetes compleixin amb la impermeabilitat i transpirabilitat extremes de la construcció HELLY TECH® Professional, oferint una protecció extrema en activitats altament aeròbiques, molt humides o inusualment llargues en condicions adverses. La jaqueta no necessita tornar a impermeabilitzar-se; segueix sent resistent, sense importar el que la naturalesa et depari.

La jaqueta ofereix un tall articulat i està confeccionada per oferir la màxima llibertat de moviments en neu pols. La cremallera frontal bidireccional i les cremalleres de ventilació a les aixelles permeten regular la temperatura corporal quan s’entrena dur. Compte amb petits detalls, perfectes per a terrenys abruptes i condicions meteorològiques adverses com el disseny compatible amb casc i motxilla, un transponedor RECCO® i una butxaca Life Pocket™ que conserva la bateria del telèfon en fred durant més temps en entorns freds. També incorpora un reflector RECCO® per ajudar els esquiadors a mantenir-se segurs i localitzables per als rescatadors.

Característiques tècniques

Teixit exterior: 100% Polipropilè

HELLY TECH® Professional

LIFA INFINITY PRO™

Butxaca d’aerogel PrimaLoft

RECCO®

Tenyit en solució

Sense PFC

Pes: 670 g

P.V.P.: 750,00 €.

Per obtenir més informació sobre les tecnologies de Helly Hansen o l’equip de conducció lliure existent de la marca, visiteu www.hellyhansen.com

Sobre Helly Hansen

Fundada a Noruega el 1877, Helly Hansen segueix desenvolupant peces professionals que ajuden les persones a mantenir-se i sentir-se vives. Gràcies a l’experiència adquirida en viure i treballar als entorns més durs del món, l’empresa ha desenvolupat una llarga llista d’innovacions que van ser les primeres a sortir al mercat, com ara els primers teixits impermeables flexibles fa més de 140 anys. Altres avenços inclouen els primers teixits de velló a la dècada de 1960, les primeres capes bàsiques tècniques a la dècada de 1970, fabricades amb la tecnologia Lifa® Stay Dry, i el guardonat i patentat sistema de regulació de la temperatura H2Flow™.

Helly Hansen és líder en peces tècniques de navegació i esquí d’alt rendiment, així com en roba de treball de primera qualitat. Més de 55.000 professionals porten les seves peces d’esquí i hi confien, i es poden trobar en esportistes olímpics, equips nacionals i més de 200 estacions d’esquí i operacions de guia de muntanya de tot el món.

La roba exterior, les capes de base, la roba esportiva i el calçat de Helly Hansen es venen a més de 40 països i compten amb la confiança dels professionals i els aficionats a les activitats a l’aire lliure de tot el món. Per saber més sobre les darreres col·leccions de Helly Hansen, visiteu www.hellyhansen.com