Guardonada amb un Gold Award de la Ispo 2020, el premi de referència de la indústria de l’esport, la jaqueta d’esquí femenina W Elevation Infinity Shell Jacket representa un pas més de Helly Hansen a la conservació del medi ambient.

Gràcies a la introducció de la nova membrana patentada, Lifa Infinity Pro, s’eliminen els compostos químics repel·lents a l’aigua i se substitueix per les fibres hidròfobes que exerceixen la mateixa funció i a més són més transpirables.

Mart Tveten i Juliette Willmann, esquiadores professionals, són les màximes artífexs de la W Elevation Infinity Shll Jacket. Gràcies a la seva experiència i aportacions, l’equip de disseny de Helly Hansen ha creat aquesta peça que presenta l’ajustament i el disseny específics per a la dona, alhora que manté una excel·lent funcionalitat i rendiment.

 

Amb la tecnologia LIFA Infinity Pro, la preda femenina Elevation Infinity Shell Jacket estableix el nou estàndard de les jaquetes impermeables, transpirables i responsables. Es tracta d’una tecnologia innovadora que s’incorpora a les jaquetes anomenades 3L o 3 capes. La innovació rau a la capa externa que finalitza la jaqueta i que va unida a la membrana microporosa. Aquesta és de teixit Lifa, lliure de compostos químics, cosa que a més proporciona més transpirabilitat i la fa ideal per mantenir el cos sec ia temperatura estable en activitats intensives com l’esquí, l’esquí de muntanya i les activitats a la neu.

Issam Yousef, expert tècnic al departament de Producte i Desenvolupament de Helly Hansen, ha dirigit l’equip de desenvolupament de la nova tecnologia responsable LIFA Infinity Pro i ha manifestat que “estem encantats amb aquesta contribució per conservar el medi ambient i el reconeixement que representa per part de la indústria de lesport. Helly Hansen va ser la creadora del concepte 3 capes amb la fabricació de la primera jaqueta impermeable el 1877, el primer polar el 1960 i el primer baselayer el 1970, així com la primera jaqueta biodegradable aquest hivern.

Colors disponibles:

Taronja brillant o gris granota

Talles: XS – XXL P.V.P.: 700€

Més informació: www.hellyhansen.com